Smart colours leveren perfecte harmonie en duurzaamheid in het Deceuninck aanbod

DECEUConceptbeeldV1

Onlangs breidde Deceuninck zijn productassortiment uit van pvc oplossingen met Deceuninck Decalu, een serie ramen en deuren in aluminium en Deceuninck Tunal, een assortiment van ventilatie- en zonweringstoepassingen. Deceuninck bedacht hierbij ook om duurzame kleuren te ontwikkelen zodat u totaaloplossingen kan voorzien voor uw (ver)bouwproject.

Super duurzame kleuren

Sinds 1984 voorziet Deceuninck al zijn pvc-profielen van de kwalitatieve Decoroc veredelingstechniek. Deze coating bewijst ondertussen dus meer dan dertig jaar zijn duurzaam karakter en zijn uv-resistentie.

Deceuninck verzamelde zijn kennis en expertise bij de toepassing van het nieuwe coatingproces Aluroc voor de nieuwe Deceuninck Decalu- en Deceuninck Tunalproducten. Met het Aluroc-kleurprocédé haalt Deceuninck een Super Durable Polyesters Qualicoat Class 2. Deze test garandeert dat de profielen de Floridatest op uv-resistentie en verkleuring (delta E) doorstaan. De Deceuninck Decalu-profielen leggen hiermee uitstekende prestaties voor. Als je weet dat 90% van de profielenmarkt slechts aan kleurklasse 1 voldoet zit u bij Deceuninck dus zeker goed.

Optimale afstemming

Niet alleen de Aluroc-kleuren zelf zijn optimaal afgestemd op die van de Decoroc-kleurencollectie, ook qua look & feel vormen de Decoroc-coatings en de matsatijnen Aluroc-lakken een maximale match.

Slimme kleuren

Door het optimaal afstemmen is het perfect mogelijk om ramen en deuren in pvc te combineren met ramen-, deuren-, ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen in aluminium. Hiermee biedt Deceuninck de mogelijkheid aan de architect en de opdrachtgever om vrij te kiezen voor verschillende productoplossingen in het Deceuninck aanbod.

Wilt u graag kennis maken met het kleurenpallet Smart Colours van Deceuninck. Vraag via het formulier de kleurencollectie 2019-2020 aan.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email