Nieuwe terrasplank Majestic van Deceuninck is elegant, duurzaam en vlekbestendig

deceuninckterrasmajesticLrs
Deceuninck
twinsonmajesticLrs

De nieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank  werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de allerhoogste eisen op het vlak van esthetiek, comfort en kwaliteit. De gloednieuwe Deceuninck Majestic-terrasplank onderscheidt zich door een uiterst elegant oppervlak met een authentiek houtnerfstructuur aan de ene zijde en een fijn gegroefd houtaspect aan de andere zijde. Bijzonder aan de Deceuninck Majestic-terrasplank is dat de kern in de pvc-houtcomposiet Twinson omhuld is met een pvc-mantel. Hierdoor is de nieuwe terrasplank niet alleen slipvast, splinter- en rotvrij en makkelijk te reinigen, ze is tevens uv-bestendig, splijtvrij en uitermate vlekbestendig. Ideaal dus voor terrassen waarop echt wordt geleefd…

Authentieke houtlook

De terrasplank Majestic van Deceuninck bestaat uit een kern van Twinson, een PEFC-gecertificeerd houtcomposiet. Twinson combineert alle voordelen van pvc (slipvastheid, splinter- en rotvrijheid, onderhoudsgemak, uv-bestendigheid…) met een look waarvan je zou zweren dat het 100% puur hout betreft.

De Majestic-terrasplank is beschikbaar in de kleuren steengrijs, klei, asgrijze eik en iriserende eik. Bijzonder aan de uitvoeringen in eik is dat ze aan beide zijden beschikken over een vlamtekening die van plank tot plank varieert. Hierdoor is iedere terrasplank uniek.

Inzake structuur is er telkens keuze tussen twee afwerkingen. De plank is namelijk omkeerbaar. Aan de ene kant vertoont de plank het aspect van een fijn gegroefd hout, aan de andere kant de structuur van natuurlijke houtnerven.

Uitermate vlekbestendig

Deceuninck Majestic is een robuuste, massieve terrasplank met een hoge weerstand en onderscheidt zich door het feit dat de kern van Twinson omhuld wordt door een pvc-mantel.

Die omhullende mantel in pvc maakt haar niet alleen splijt- en slipvrij, zelfs in natte omstandigheden, maar ook uitermate vlekbestendig en dus heel makkelijk schoon te maken. Hierdoor is de nieuwe Majestic terrasplank van Deceuninck de ideale keuze voor tuinterrassen die dagdagelijks intensief gebruikt worden zoals, naast gewone of overdekte tuinterrassen, ook balkons of wintertuinen.

Technische gegevens

De Deceuninck Majestic-terrasplank is 4 meter lang, 140 mm breed en 20 mm dik. Voor de onderstructuur kan gekozen worden uit diverse vormvaste alu-liggers. Een uniek click-and-slidesysteem en gepatenteerde montageclips staan garant voor een compleet verdoken bevestiging. Specifiek ontwikkelde afwerkingsprofielen zorgen voor een perfecte afwerking, tot in het kleinste detail.

Meer info

Geïntereseerd in onze Deceuninck Majestic-terrasplank? Neem dan snel contact op met een verdeler in jouw buurt of  vraag een gratis offerte aan. Vraag nu uw gratis stalenaanvraag en vraag de gratis brochure aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email