Nieuw Deceuninck “Zakboekje voor de professional”. Vraag het hier gratis aan.

Deceuninck
Zak1b
Deceuninck

De nieuwe editie van de ultrahandige pocket voor de professional van Deceuninck rolde net van de persen. Met de laatste updates van alle bouwprofielen. Maar uiteraard zonder aan de basis van het concept te sleutelen. Want het ‘Zakboekje voor de vakman’ van Deceuninck is en blijft een makkelijk te raadplegen werkinstrument dat u als vakman de mogelijkheid biedt om op een vlugge, concrete en exacte manier een overzicht te krijgen van alle beschikbare pvc-profielen van Deceuninck, van hun kleuren, lengtes, plaatsings- en verwerkingsvoorschriften enz.

De nieuwe editie van het ‘Zakboekje voor de vakman’ bevat alle technische informatie over elk van de beschikbare bouwprofielen van Deceuninck, net als hun plaatsings- en verwerkingsvoorschriften.

Het ‘Zakboekje voor de vakman’ werd opnieuw zo opgebouwd dat het niet enkel een overzicht van alle pvc-oplossingen voor binnen- en buitenschrijnwerk aanbiedt, maar bovenal als handig en compact werkinstrument kan fungeren voor de vakman. Het ringensysteem dat het mogelijk maakt de pagina’s binnen het boekje volledig om te vouwen, de handige profielindex achteraan en de volledig geüpdate technische affiches dragen hier zeker toe bij.

Verder werd de nieuwe editie onderverdeeld in volgende toepassingsgebieden: ‘Ramen & Deuren’, ‘Dak & Gevel’ en ‘Interieurtoepassingen’. Ook de rubrieken ‘Kwaliteit’, ‘Onderhoud’ en ‘Algemene richtlijnen’ komen opnieuw aan bod.

Het complete  “Zakboekje voor de vakman” kan u online aanvragen via www.deceuninck.be. Om een gratis exemplaar te ontvangen volstaat het uw gegevens online in te vullen of een bezoekje te brengen  aan de Deceuninck-stand (standnr. 1400) tijdens de Polyclose-beurs. De biënnale vakbeurs gaat van 17 tot en met 19 januari 2018 door in Flanders Expo te Gent.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email