Deceuninck pakt uit met aluminium gamma ramen, deuren, ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen

GeraardsbergenOnkerzelestraat130a8
Change2
GeraardsbergenOnkerzelestraat130a1

Met 80 jaar ervaring heeft Deceuninck goed begrepen dat in een bouwproject niet enkel met pvc ramen wordt gewerkt. Het gebeurt wel vaker dat architecten een combinatie van zowel pvc als aluminium ramen en deuren voorstellen. Ramen zijn ook vaker voorzien van ventilatie- en zonweringssystemen. De stap naar de lancering van de aluminium ramen en deuren Deceuninck Decalu en de ventilatie-, zonwering- en geveloplossingen Tunal leek Deceuninck de evidentie zelve.

Deceuninck Decalu staat voor aluminium schrijnwerk

Dit jaar kondigde Deceuninck aan dat het huidig productportfolio zou worden uitgebreid met een nieuw gamma systemen voor aluminium schrijnwerk, Decalu genaamd. Als marktleider in pvc-profielen lijkt dit misschien vreemd, maar voor Deceuninck is het eigenlijk een heel logische stap.

Aluminium profielen maken immers steeds meer gebruik van thermische onderbrekingen in kunststof om de isolatiewaarde te verbeteren. En kunststof, dat is toch al jaar en dag het terrein van Deceuninck?

Met het oog op innovatieve, duurzame en klantgerichte oplossingen kadert de stap naar aluminium raam- en deurprofielen bovendien helemaal in de engagementen van Deceuninck op het vlak van design, innovatie en ecologie.

Zo is aluminium een elegant en licht materiaal dat perfect past bij een moderne architectuur en biedt Deceuninck de Decalu-ramen en -deuren aan in uiterst duurzame coatingkleuren. Voor de projectmarkt biedt Deceuninck alle RAL-kleuren aan. Daarnaast heeft aluminium, net als pvc, een lange levensduur en is het uiterst onderhoudsvriendelijk en 100% recycleerbaar. Om ten slotte ook op het vlak van isolatie maximaal te scoren voegt Deceuninck aan zijn Decalu-profielen – uiteraard met enorm veel kennis van zaken – kunststof toe. In het Decalu gamma treft u drie raamtypes (Standaard, Caché en Retro), aluminium schuiframen en aluminium deuren.

Zeg trouwens nooit ‘gewoon aluminium schrijnwerk’ tegen Decalu. Want wist u dat 90% van de aluminiumprofielen slechts aan kleurklasse 1 voldoen? Dat wil zeggen dat er al heel snel risico’s op vergrijzing en vervuiling optreden door omgevingsfactoren. Deceuninck stelt de speciaal samengestelde Aluroc-kleurencollectie voor. Uniek aan deze kleurencollectie is de duurzaamheid. Alle kleuren zijn “Super Durable” waardoor ze krasbestendig en atmosferische vervuiling tegengaan. Handig meegenomen is dat de Aluroc-kleurencollectie voor de aluminium ramen en deuren quasi helemaal is afgestemd op de bestaande Decoroc-kleurencollectie voor de pvc-oplossingen. Hierdoor krijg je een perfecte kleurharmonie binnen éénzelfde bouwproject.

Deceuninck Tunal staat voor ventilatie-, zonwerking- en geveloplossingen

Deceunink zet onmiddellijk de toon met de voorstelling van de recente ontwikkeling binnen het Tunal-gamma:TunalTopNeo. Hiermee stelt Deceuninck een nieuw en uiterst kwalitatief toprooster voor. De TunalTopNeo bevindt zich bovenop het raamkader. De TunalTopNeo is opgebouwd rond een goed isolerende kern in pvc en wordt gekenmerkt door een afsluitklep binnenin het rooster die manueel en in 5 stappen regelbaar is. De regelbare klep zorgt voor gecontroleerde ventilatie en vermijdt in gesloten toestand dat koude lucht tot binnen komt. Verder is TunalTopNeo verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren en afwerkingen en zorgt zijn verdekte opstelling (achter slag) voor een elegante, verdoken plaatsing. Het rooster Is verkrijgbaar in de Aluroc-kleuren en zijn dus “Super Durable”.

Wilt u de brochures omtrent de nieuwe innovaties van Deceuninck ontvangen? Vul dan het formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email