Laatste kans om de inspanningen van Deceuninck in functie van de EPB-wetgeving te ontdekken tijdens de EPB roadshow die doorheen Vlaanderen loopt. Op dinsdag 3 mei 2016 vindt deze laatste sessie plaats in Aldhem hotel, Jagersdreef 1 in 2280 Grobbendonk. Het bedrijf legt er haarfijn uit hoe haar nieuwe revolutionaire Linktrusion technologie bijdraagt tot het makkelijk behalen van de nieuwe EPB normen. Bent u EPB-verslaggever of architect, mis dan zeker niet het thema raamprofielen - buitenschrijnwerk.

Andere thema’s die nog aan bod komen in de komende maanden zijn ventilatie, gevelisolatie, verwarmingsketels en warmtepompen, baksteenbouwkopen afwerking schil, dak en muur.

Op 5 gast-locaties in Vlaanderen worden telkens 5 topics gegeven voor EPB-verslaggevers. Elke avond wordt een algemeen EPB thema toegelicht door architect en energiespecialist Dhr. Luc Dedeyne. Daarna volgt een uiteenzetting van een gastheer, telkens een bouw-gerelateerd bedrijf, over hun inspanningen i.f.v. de EPB-wetgeving.

Op dinsdag 3 mei is Senior Promotor Deceuninck, Dhr  K. Van Hoyweghen, gastspreker te Grobbendonk. Hij brengt er het topic “Raamprofielen – buitenschrijnwerk”.
Inschrijven kan via http://www.epbroadshow.be/.