Milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout met Twinson open gevelbekleding

Deceuninck
Deceuninck
Deceuninck

Ben je bezig met een nieuwbouwproject of de totaalrenovatie van een bestaande woning? Dan komt vroeg of laat ook de gevel aan bod. Belangrijk daarbij is niet alleen degelijke isolatie te voorzien, maar ook kwalitatieve gevelafwerking. Want de gevel, dat is het visitekaartje van éénieders bouwproject.

Twinson houtcomposiet geeft elke gevel een kwalitatieve touch, dankzij de unieke samenstelling van het Twinson materiaal.  Twinson combineert de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout met het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Kortom: het beste van twee werelden. Twinson is PEFC gecertificeerd en een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. 

Spreekt de esthetiek van een open gevelsysteem je aan? Dan is de gevelplank ‘vlak open 83 Twinson’ zeker iets voor jou.  Bovenstaand gevelsysteem hanteert het zogenaamd open-voegprincipe en combineert esthetiek met functionaliteit. Mede dankzij het zwart gekleurde montageprofiel en de centraal zichtbare zwarte bevestigingsschroeven wordt een oogstrelend architecturaal eindresultaat verkregen. De open gevelplank koppelt inspiratie met vrijheid in design met een minimum aan profielen en materiaal.

Gevelbekleding mag natuurlijk niet worden verward met gevelisolatie, maar de twee zijn wel complementair. Ook de Deceuninck vlak open 83 Twinson gevelplank is perfect compatibel met allerlei isolatiediktes. Esthetiek en energiezuinigheid gaan hierbij steeds hand in hand!

Helemaal overtuigd van de voordelen die de Deceuninck vlak open 83 Twinson gevelbekleding in petto heeft? Bekijk onze brochure, onze plaatsingsvoorschriften of consulteer ons lastenboek.

Bent u concreet met een project bezig, een plaatsingsofferte kan opgevraagd worden bij onze Preferred Installers. Desgewenst komt onze promotor bij uw langs! Een mailtje naar belux@deceuninck.com, verwijzend naar deze nieuwsbrief, volstaat.

Op zoek naar andere geveloplossingen, bezoek de www.deceuninck.be site.

Wenst u meer informatie over Twinson gevelbekleding, vul dan bijgevoegd formulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email