De Meeuw staat voor hoogwaardig, flexibel en voorbereid voor de toekomst

De Meeuw
De Meeuw

Een modulair gebouw tijdelijk huren of leasen in afwachting van uw renovatiewerken of uw nieuwbouw? Of u wenst extra ruimte te voorzien door een permanent gebouw toe te voegen? De Meeuw helpt u met betaalbare ruimteoplossingen. Gaat het om klaslokalen, woonzorgcentrum, kantoor, ziekenhuis, hotel, sanitaire gebouwen, refters… voor elke functie en voor elk budget hebben we een oplossing.

Met respect voor de planning

De Meeuw maakt er een punt van om de planning minutieus te volgen. Dit kunnen we behalen door zoveel mogelijk op voorhand in de fabrieksruimte te produceren. Dit zorgt voor een beperkte werfhinder.

Klaar voor strenge EPB eisen

De Vlaamse overheid legt geleidelijk strengere EPB eisen op o.a. voor scholen en kantoren.  Vanaf 2021 wordt bovendien - mede onder druk van Europa - BEN-bouwen verplicht (BEN staat voor Bijna Energie Neutraal).  De idee is gebouwen beter te isoleren en luchtdicht te maken opdat zo weinig mogelijk energie nodig is.  Om dit te bereiken doet men zo veel als mogelijk beroep op groene energie voor wat je nog nodig hebt aan energie.

BEN-pionier    

De Meeuw staat als aannemer nu reeds geregistreerd bij het VEA als BEN-voorloper.  Dankzij de jarenlange kennis inzake isolatietechnieken en luchtdichtheid kan De Meeuw nu een school-of kantoorgebouw perfect BEN bouwen aan een verantwoorde prijs.

Zit u met een ruimteprobleem? Gebruik onderstaand formulier zodat De Meeuw u kan verder helpen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email