Kleinere slaapkamers en grotere woonkamers zijn een duidelijke trend in hedendaagse woningen. Slaapkamers van minder dan 20 m2 zijn niet langer een uitzondering. In deze kleine ruimtes is het vermogen van een standaard binnenunit vaak te groot, wat onaangename tocht en onnodig hoge geluidsniveaus kan veroorzaken. Dankzij de nieuwe Daikin Small Class Wall (type 15) – ook wel CTXS/FTXS-K series genoemd – is het mogelijk om zelfs in de kleinste ruimtes van het huis een optimaal comfort te leveren. Het minimalistisch en modern design zorgt ervoor dat Small Class discreet en onopvallend blijft, zodat u uw slaapkamer de persoonlijke toets kunt geven die hij verdient. Naast de invertertechnologie beschikt de Small Class ook over twee andere hoogtechnologische functies, die het comfort en de energie-efficiëntie verbeteren.

 

Hoge prestatie, laag verbruik

Daikin streeft onvermoeid naar meer efficiëntie, en de Small Class bereikt daarbij een topprestatie. Dankzij de invertertechnologie past de unit het verbruikte vermogen aan de reële vraag aan. Dit zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing en maximaal comfort, want de kamertemperatuur wordt op een constant niveau gehouden. Daarom krijgt de Small Class een energielabel A.

 

Energiebesparende functies

Naast de invertertechnologie beschikt de Small Class over twee andere hoogtechnologische functies nl. de bewegingssensor en een “weektimer”.

 

Design & comfort

Het wandmodel "Small Class" is ontworpen rond eenvoud en functionaliteit. Dankzij zijn gladde curven en vloeiende lijnen kan hij naadloos worden geïntegreerd in elke eigentijdse slaapkamer en andere kleine ruimtes. Zijn strakke, gestroomlijnde vorm past in welk interieur ook.

 

Dit minimalistisch en modern design zorgt ervoor dat Small Class discreet en onopvallend blijft, zodat u uw slaapkamer de persoonlijke toets kunt geven die hij verdient.

 

Hoogkwalitatieve afwerking

Uitmuntendheid zit hem in de details. Het moderne design van de Small Class heeft een hoogwaardige afwerking. De matte, kristalwitte kleur geeft de binnenunit een zuivere en elegante uitstraling.

 

Bovendien zorgen de verborgen, vooraf uitgesneden openingen voor de leidingen aan de onder- en zijkant ervoor dat de Small Class optimaal kan worden geïntegreerd in uw interieur. Het resultaat is een discrete en stijlvolle look, speciaal bedoeld voor slaapkamers en andere kleine ruimtes...

 

Fluisterstil

In slaapkamers en kleine ruimten wordt stilte nog belangrijker dan in woonruimten. Stilte is ook van essentieel belang voor een goede nachtrust.

 

Daikin heeft niets ongedaan gelaten om ervoor te zorgen dat u comfortabel en ongestoord kunt slapen. Het resultaat is een binnenunit die bijna ongemerkt werkt. Hij genereert een geluid van slechts 19 dBA, of met andere woorden: fluisterstil. Welterusten!

 

Afstandsbediening

Wenst u de juiste temperatuur te creëren in uw slaapkamer met één druk op een knop? Geen probleem, de Small Class wordt geleverd met een uiterst gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Deze is net zoals de binnenunit ontworpen met evenveel zin voor detail.

 

De afstandsbediening is beschikbaar is een hoogwaardige, matte, kristalwitte afwerking, zodat hij perfect bij de binnenunit past.

 

Lees meer of bel gratis 0800 840 22