Perfera Floor lucht-luchtwarmtepomp is zuinig verwarmen en koelen

Install2
DaikinPerferaFloor
Install1

Voor renovatie- en nieuwbouwwoningen is de Perfera Floor lucht-luchtwarmtepomp een eenvoudig en energiezuinige oplossing. Het gaat hier om een vernieuwe versie die interactiever is dan de voorgaande en kan aangesloten worden op de grotere multisplitsystemen.

Verwarmen zonder comfortverlies  

Wie vandaag de verwarming een graad hoger willen zetten, denkt twee keer na, met zo'n hoge energiefactuur. Zeker voor wie nog verwarmt met fossiele brandstoffen of een verouderde elektrische installatie. Deze zijn duur in verbruik en hebben bovendien een laag rendement. De elektrische installatie vervangen door een Daikin lucht-luchtwarmtepomp of door deze als bijverwarmingssysteem te implementeren naast een bestaande gasketel, geeft de mogelijkheid de woning snel en efficiënt te verwarmen.  

Wanneer de temperaturen in de zomer oplopen, werkt deze lucht-luchtwarmtepomp omgekeerd. Ze zorgt er dan voor dat het in de woning aangenaam koel is.  

Combineerbaar met de Multisplit-units  

Waar de Perfera floor vroeger enkel kon aangesloten worden op de Splitsystemen en kleine multi’s, kan de nieuwe Perfera-unit ook aangesloten worden op de grote Multisplitsytemen. Maar liefst vijf verschillende binnenunits kunnen op één buitenunit aangesloten worden. Elke ruimte kan afzonderlijk bediend worden zodat optimaal wooncomfort gegarandeerd wordt.  

Nog snellere ondersteuning  

Naast de technische vernieuwing, haalt ook de eindgebruiker persoonlijk voordeel uit deze vernieuwde versie. Vanaf nu gebruikt men standaard de Daikin Onecta App om de Perfera te bedienen. Verbind het Perfera-toestel met wifi en regel vanop afstand het klimaat in de woning.  Ook de installateur kan dankzij de remote monitoring-functie sneller tot interventie overgaan.  

De Perfera Floor in een notendop  

  • Combineerbaar met alle multi-buitenunits van 2 tot 5 poorten  
  • DCS  remote monitoring by installer :  mogelijkheid tot snellere interventie 
  • Optimale verwarming dankzij de volgende functies 
  • “Floor Heating” die warme lucht via de onderzijde verspreidt  
  • “Heat Plus” simuleert stralingswarmte binnen de 30 minuten 
  • Verbetering van de binnenlucht dankzij de Flashstreamer-technologie  
  • Heat boost warmt de woning snel op, tot wel 14% sneller dan gewone airco.  
  • Geluidsarme werking: geluidsdrukniveau tot slechts 19 dBA  

Wil je meer weten over Perfera Floor? Vul het formulier in en Daikin bezorgt je bijkomende informatie.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email