CWS-boco Belux NV, onderdeel van CWS-boco International GmbH in Duisburg, is met zo’n 8.500 medewerkers een van de internationaal toonaangevende leveranciers van professionele en innovatieve allround-oplossingen voor sanitaire ruimtes en textieldiensten. Hiertoe behoren o.a. de bekende CWS handdoek-, zeep- en geurdispensers, schoonloopmatten, milieuvriendelijke hygiëne concepten en de boco bedrijfskledij. 

Tevens is CWS-boco onderdeel van het Duitse Haniel-concern met een totale verkoopomzet van ± 3,8 miljard euro per jaar en 11.500 werknemers in dienst. Haniel is een van meest succesvolle familiebedrijven ter wereld.

Als Europees producent (Diepoldsau, Zwitserland) staat CWS garant voor een jaarlijkse productie van 600.000 dispensers in kunststof (ABS) en 25.000 apparaten in hoogwaardig geborsteld staal (RVS/AISI304), beschikbaar in 18 landen.

In België is CWS-boco gevestigd te Berchem. Het hart van de CWS logistiek voor de BeLux, zit in Puurs; hier bevindt zich ook de boco wasserij.

Met een uitgebreid productgamma en dienstverlening is CWS-boco dé referentie op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, design en innovatie. Dat wordt bewezen door de vele certificaten en bewijsschriften. 

Het CWS portfolio is gedigitaliseerd beschikbaar in de BouwConnect Bibliotheek, een Nederlandstalige platformonafhankelijke BIM database waarin volledig gespecificeerde bouwdelen van honderden fabrikanten te vinden zijn. Als gevolg van de zogenaamde WUID (Warehouse Unique Identifier) zijn de bouwdelen direct toepasbaar in diverse typen software, zoals AutoCAD, ASD voor ARKEY/ADOMI en Revit. Alle eigenschappen en informatie (o.a. CAD, bestek, bouwfysica en kosten) die nodig zijn om BIM-proof te kunnen werken, zijn aanwezig. Verder is integratie mogelijk met bouwapplicaties voor bestek, calculatie, berekeningen, toetsing en inkoop.

CWS-boco biedt sanitairbedrijven, groothandelaars, architecten en studieburelen advies op maat. Wij ondersteunen u bij de planning en realisatie van uw projecten. Meer info:

https://www.cws-boco.be/nl-BE/sanitaire-hygine/planning-van-sanitaire-ruimtes

Of bekijk hier de BouwConnect Bibliotheek:

http://bcb-online.nl/bedrijf/cws-nederland-b-v/producten


Merken: CWS-boco
Overzicht van beschikbare informatie: 10 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.