Beleving in de sanitaire ruimte

Beleving en de klantreis – thema’s die bij veel organisaties hoog op de agenda staan. Wist u dat u ook van een toiletbezoek een beleving kunt maken? Door het toepassen van kleur, geur, licht en geluid in de sanitaire ruimte worden de zintuigen geprikkeld. Dat zorgt voor een positieve associatie met de omgeving en draagt bij aan meer gemotiveerde en vitale medewerkers, klanten, gasten of bezoekers.

Zien, horen, ruiken, voelen en proeven: ons brein wordt elke dag geprikkeld. Wij associëren dit met herinneringen en ervaringen die we hebben meegemaakt. Een positieve ervaring brengt je tot rust en zorgt voor extra vitaliteit. Een omgeving die hiertoe is ingericht, draagt bij aan de positieve ervaring.

Design your Senses: Prikkeling van de zintuigen

CWS-boco speelt daar handig op in. “Design Your Senses” is een duurzaam toiletconcept, ontwikkelt door CWS-boco in samenwerking met Boloo. Het concept is ontstaan vanuit de trend waarin de beleving en klantreis centraal wordt gesteld. Design Your Senses, het woord zegt het al, geeft een frisse nieuwe look aan de toiletinrichting door te spelen met wanden, deuren, plafonds en windowframes – zonder dat daar een grote renovatie voor nodig is. Dat maakt Design Your Senses tot een duurzaam alternatief voor een verbouwing, maar ook zeker bruikbaar binnen nieuwbouw.

Hoe werkt Design Your Senses?

  • Een eigen productiefaciliteit en grafische vormgevers ontwerpen een creatief concept, waarbij de optimale beleving het uitgangspunt is – gebaseerd op eigen fotomateriaal of stockfoto’s.
  • De print wordt vervolgens in de kern van de folie gedrukt. De folie is voorzien van water-, vuil- en krasbestendig laminaat en beschikt over een hoge weerstand tegen UV-straling en chemische producten.
  • Door de kwaliteit in materialen en technieken heeft de fotoapplicatie een lange levensduur. CWS-boco geeft 5 jaar garantie op kleurechtheid, hechting, maatvastheid en slijtage - molest uitgezonderd.
  • Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, dus wordt er gewerkt via een groen productieproces. In de productiefaciliteit wordt alleen gebruikgemaakt van groene stroom en wordt rekening gehouden met afvalreductie- en scheiding. De materialen die gebruikt worden zijn voorzien van een REACH-certificaat.
  • Bij renovatieprojecten van gedateerde sanitaire voorzieningen is Design Your Senses een goed alternatief voor een verbouwing. Er hoeft niet gesloopt te worden; de bestaande wandstructuur blijft intact. De fotoapplicatie wordt direct over de bestaande wand of door middel van een voorzetwand aangebracht.

Door het ontwerp en jarenlange beheer van sanitaire ruimtes, bouwde CWS-boco een uitgebreide know-how op. Wens je vrijblijvend advies of bijkomende informatie voor het inrichten en/of verbouwen van sanitaire ruimtes, vul dan bijgevoegd antwoordformulier in.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email