Het ontwerp van sanitaire ruimtes: goed begonnen is half gewonnen

cws paradise line
sanitair planning

Sanitaire ruimtes vormen qua budget en qua omvang meestal maar een klein onderdeel van een (bouw)project. Toch valt een slecht ontworpen sanitaire ruimte meteen op want alle bezoekers van een gebouw gebruiken de sanitaire ruimtes meerdere keren per dag. Als je dan in de file moet staan aan de zeep-of handdoekdispensers of erger nog, aan de toiletten zelf, dan wordt die sanitaire ruimte gegarandeerd een imagokraker.

Gebruik expertadvies

Er bestaan normen voor minimale aantallen wat betreft sanitaire installaties,  maar respect voor die minima betekent nog niet dat je sanitaire ruimte op een duurzame en efficiënte manier wordt ingericht, met aandacht voor design, optimale hygiëne en operationele zekerheid.

Wil je van bij het ontwerp van je sanitaire ruimte meteen goed zitten, maak dan gebruik van de expertise van CWS-boco. CWS-boco is Europees marktleider op het gebied van sanitaire hygiëne en bedient dagelijks 1000-den tevreden klanten in de Benelux met innovatieve sanitaire accessoires en oplossingen.

Op basis van die ervaring en met de inzet van o.a. sectorspecifieke capaciteitsmodellen (verbruiken) en de specifieke kenmerken van jouw project kan een CWS-boco adviseur je vrijblijvend begeleiden in het op punt stellen van je sanitaire ruimtes. Dankzij unieke concepten rond duurzaamheid (besparingen m.b.t. water, CO2, zeep e.a.)  kan CWS-boco je op een eenvoudige manier helpen extra punten te scoren in de BREEAM normering.

 

Elk detail van bij de planningsfase

Eénmaal je ontwerp op punt staat kan je alle details (in casu zeepdispensers, handdoekdispensers,…) opnemen in je plannen en meetstaten: CWS-boco stelt hiervoor gratis CAD-bestanden ter beschikking en alle producten en de bijhorende bestekteksten zijn vrij beschikbaar in de BIM-gegevensbank.

Via bijgevoegd formulier krijg je toegang tot deze bestekteksten, CAD-bestanden en BIM informatie van alle toestellen voor de sanitaire ruimte of het nu gaat om inbouw, opbouw of achterbouw, in reycleerbare, schokbestendige ABS kunststof of hoogwaardig geborsteld staal (AISI304). 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email