Cosentino is met Silestone® wereldleider in kwartsoppervlakken voor badkamer en keuken. Silestone bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, waardoor het  buitengewoon hard en krasbestendig is. Door zijn niet poreuze oppervlakte is Silestone uitermate vlekbestendig.

 

Bovendien hebben Silestone werkbladen antibacteriële eigenschappen waardoor het materiaal unieke troeven heeft voor de keuken en badkamer, ruimtes waar design, veiligheid en gezondheid essentieel zijn.

 

Nieuwe matte Suede afwerking zorgt voor luxueuze uitstraling

Naast de vertrouwde gepolijste afwerking en de ruigere Volcano afwerking is Silestone ook verkrijgbaar in de Suede afwerking. De Silestone Suede afwerking is een oppervlak met een opvallende textuur die zacht aanvoelt. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een prachtig resultaat.

 

De belangrijkste kenmerken zijn: een luxe, matte afwerking, hoge vlekbestendigheid, opmerkelijk zacht gevoel bij aanraking en kleurvast kleurenpallet.

 

Verder is er geen aanvullend impregneermiddel/ vlekstop nodig, Silestone Suede heeft een prachtige kleur van zichzelf. Deze afwerking is perfect voor toepassing in werkbladen en/of betegeling.

 

Een waaier van  30 (binnenkort 40) verschillende kleuren in Silestone® Suede geeft voldoende inspiratie voor elke keuken en badkamer. Het dagelijks onderhoud is eenvoudig: reinigen met water en zeep. Daarenboven is het duurzame materiaal heel goed bestand tegen vlekken. Net als de twee andere Silestone®-afwerkingen (gepolijst en Volcano), heeft Suede uniek bacteriostatische eigenschappen. Een maximale hygiëne gegarandeerd dus. 

 

Wilt u meer informatie over dit product : http://www.silestone.com?utm_source=bativox&utm_medium=site&utm_campaign=bativox