Dekton® by Cosentino verrast met unieke kleur

Zwart is misschien niet de eerste kleur die bij je opkomt als je denkt aan een nieuwe keuken. Toch bewijst Dekton® by Cosentino dat het perfect werkt als je houdt van dat tikkeltje meer luxe en elegantie. Het ultracompacte oppervlak Dekton® combineert de nieuwe trendkleur Domoos met innovatieve technologie in een uniek design. Zo haal je meteen een échte blikvanger in huis!

Het kleurengamma van Dekton® zorgt voor talloze keuzemogelijkheden. Zwart is daarin een unieke aanvulling, dankzij het originele, pittige karakter. Bovendien oogt Domoos, dat deel uitmaakt van de solid collection, krachtig en luxueus, maar tegelijk ook knus en elegant. Een combinatie die graag gezien is in het interieurlandschap.

Durf jij een innovatieve keuken aan? Dan is een zwart werkblad de ideale keuze. Je haalt er een ware blikvanger mee in huis die gebruiksvriendelijk is én blijft. Het ultracompacte oppervlak Dekton® by Cosentino is immers kras- en vlekbestendig. Daarbij profiteer je van een slijtvastheid om u tegen te zeggen.

Dekton® Domoos zorgt voor een vernieuwend, tijdloos design in een moderne of landelijke keuken. Bovendien creëer je bijzondere contrasten door het te combineren met lichte en donkere kleuren. En dat terwijl je geniet van kwaliteit van de bovenste plank.