Codumé stelt zich tot doel de luchtkwaliteit te verbeteren in woningen, gebouwen en werkomgevingen. Wij stellen performante totaaloplossingen voor op basis van kwaliteitsproducten voor residentiële, utilitaire en industriële ventilatietoepassingen, maar ook voor specifieke zaken als luchtzuivering, ontvochtiging en parfumering – zelfs voor het ontgassen van methaan. Codumé beschikt tevens over hoogwaardige oplossingen voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in ruimten voor dieren of voor de opslag van goederen.

 

Codumé biedt een antwoord op elke vraag om het CO2-gehalte te regelen en het debiet te berekenen. Met de steun van zijn eigen studiebureau helpt Codumé architecten, studiebureaus, installateurs en groothandels in huishoudapparaten bij het zorgeloos implementeren van zijn systemen en oplossingen. Naargelang de specifieke vereisten van uw project, selecteert Codumé voor u de meest geschikte oplossing uit een waaier van producten en diensten, die op de markt worden gebracht door vooraanstaande producenten.


Merken: Codumé
Overzicht van beschikbare informatie: 4 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 4 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 2 technische fiches.