Vanaf nu één adres voor ventilatie, verwarming en warm water voor de woningbouw

Codumé

Overname Codumé door Itho Daalderop Belgium

Codumé en Itho Daalderop willen de krachten bundelen om in België een totaalpakket aan duurzame systeemoplossingen ventilatie, verwarming en warm sanitair water voor de woningbouw aan te kunnen bieden. Om dit te realiseren heeft Itho Daalderop Belgium de activiteiten van Codumé per 1 oktober 2015 overgenomen.

Naam Codumé blijft bestaan dankzij goede naam en sterk imago

Dankzij deze overname kan Itho Daalderop beter inspelen  op de marktontwikkelingen en specifieke eisen die de Belgische markt stelt. De kennis en expertise die Codumé daarin meebrengt is daarbij van cruciaal belang. Gezien de goede naam en sterk imago zullen de activiteiten op het gebied van ventilatie onder de naam Codumé worden voortgezet als business unit binnen Itho Daalderop Belgium bvba.

Hoe de samenwerking begon

Codumé heeft in haar lange historie altijd samengewerkt met de meest vooraanstaande fabrikanten in Europa. Zo werkt het Brusselse bedrijf samen met de Nederlandse marktleider op het gebied van woningventilatie, Itho Daalderop.

In 2011 zijn Itho en Daalderop gefuseerd om een totaalpakket ventilatie, verwarming, warm sanitair water en duurzame systemen voor woningen aan te kunnen bieden. Per 1 juli 2011 heeft Itho Daalderop een eigen dochteronderneming voor België opgericht: Itho Daalderop Belgium bvba, gevestigd in Sint Niklaas, die zich richt op duurzame verwarming voor woningen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email