Cellumat brengt isolatie van cellenbeton van klassiek 0,10 naar 0,07 W/mK

Cellumat

Cellumat : best isolerende ruwbouwblokken

 

De klasse C2/300 van Cellumat (λ = 0,07 W/mK) werd zopas opgenomen in de EPB-databank, de officiële basis voor elke EPB-calculatie (www.epbd.be). Cellumat PASSIFBLOC en RENOBLOC (beide klasse C2/300) maken passief en lage-energie bouwen en renoveren simpel, en dat zonder gebruik te maken van isolatiematerialen.

Bovendien is de PASSIFBLOC een homogene massieve cellenbetonblok. Er is dus geen risico op onthechting van de lagen of condensvorming tussen de lagen zoals bij multilayer-sandwichblokken noch op nat worden van de isolatie waarmee sommige holle blokken op de markt opgevuld worden om toch maar aan een voldoende isolatieniveau te geraken.

 

Cellumat : best isolerende kimblokken

Even spectaculair in de EPB-lijst is de Cellumat-klasse C4/500: ze koppelt 4 N/mm² sterkte aan een λ = 0,125 W/mK. De EPB-lijst bewijst dus dat vandaag enkel de kimblokken van Cellumat officieel voldoen aan de noodzakelijke vereisten qua sterkte en isolatie.

 

Cellumat : meest volledige gamma

In 2011 reeds kregen ENERGIEBLOC en het Cellumat Thermisch Gamma de EPB-erkenning. Het hele Cellumat-gamma is nu opgenomen in de EPB-productgegevens databank.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email