Topkwaliteit door stevige knowhow met jarenlange ervaring

Cantillana is een sterk Belgisch familiebedrijf die een compleet gamma binnen- en buitenpleisters, mortels voor binnen- en buiten-toepassingen en voegmortels op de markt brengt, met als afzetgebied de Benelux en Frankrijk.

 

Cantillana beheert het volledige productie- traject van haar producten en staat ook in voor de commercialisering ervan in zakgoed en silo's.

 

De afgelopen decennia is Cantillana zonder meer een begrip geworden op de markt van kant-en-klare mortels, voegmortels, binnenpleisters, gevelpleisters, gevelisolatiesystemen, verven en tegellijmen. Het heeft die reputatie weten op te bouwen dankzij een uitgebreid productgamma, een stevige knowhow die steunt op jarenlange ervaring, het vooropstellen van topkwaliteit en een niet aflatende klantgerichtheid.

 

Een internationale groep

 

Cantillana is een internationale groep met vennootschappen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

 

In de Benelux en Frankrijk beschikt Cantillana over productie- en verkoopvestigingen die een sterke lokale aanwezigheid garanderen.

 

De Cantillana groep telt samen meer dan 250 werknemers.


Merken: Cantillana
Overzicht van beschikbare informatie: 3 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 3 brochures, 1 CAD tekening, 2 certificaten, 1 handleiding, 0 instructievideos, 0 technische fiches.