Nieuwe BWT D1-RED-drukregelaar biedt nog meer voordelen voor installateurs en eindklanten

BWT Belgium
BWTAQADIgroot080122
11 2020 125

Vanaf nu zijn bij de sanitaire groothandels de populaire BWT AQA Perla-C-ontharder-packs beschikbaar met de nieuwe BWT D1-RED-drukregelaar. Voor een kleine meerprijs genieten installateurs en hun klanten hierdoor van nog meer voordelen.

De nieuwe D1-RED-drukregelaar beschermt huishoudelijke, publieke en industriële waterinstallaties tegen een te hoge toevoerdruk in overeenstemming met de normen DIN EN 806-2 en DIN 1988-200. Zo helpt hij schade te voorkomen die kan worden veroorzaakt door te hoge waterdruk en vermindert hij het waterverbruik. En dit alles doet hij merkelijk stiller dan conventionele drukregelaars.

Daarbovenop kunnen de installateurs per aankoop 20 parels krijgen – dat zijn spaarpunten kaderend in het getrouwheidsprogramma van BWT. Eindklanten kunnen via de Best Water Home-app monitoren hoeveel water ze besparen.

Besparing op water en geld

De Best Water Home-app beschikt over een instelhulp om de waterdruk in de woning te optimaliseren en de waterfactuur te doen dalen dankzij een waterbesparingscalculator.

Het BWT-hygiëneconcept

In de Best Water Home-app kan ook een automatische onderhoudsherinnering worden ingesteld. Die zal de gebruiker ertoe aanzetten regelmatig een visuele controle uit te voeren via de transparante filterbokaal onderaan de drukregelaar, en wanneer nodig de filterzeef te reinigen.

De vele voordelen van BWT D1-RED drukregelaars

De nieuwe D1-RED  is ontworpen voor gebruik tot 16 bar en 40 °C. Hij is vervaardigd uit loodvrij brons, en is daarmee conform aan de nieuwe lijst van de Duitse UBA (Umweltbundesamt) die binnen afzienbare tijd voor heel Europa zal gelden en waarin alle materialen staan opgelijst die goedgekeurd werden voor gebruik in contact met drinkwater.

De D1-RED kan aangewend worden in zowel private als publieke en industriële gebouwen. Met het oog op de snelle en eenvoudige vervanging van bestaande drukregelaars heeft de D1-RED 1” een courante inbouwlengte van 100 mm.

De D1-RED 1”-regelaar biedt legio voordelen: een hoog debiet bij lage drukval (Kvs = 9,3 m³/h), een eersteklas drukregeling, de laagste geluidsklasse, de meest hoogwaardige kunststof uit de medische sector (PPSU), een aan alle kanten zichtbare schaal voor de drukinstellingeneen roestvrijstalen filterzeef van 160 micron.

10 jaar garantie

Op voorwaarde dat de montage gebeurt door een BWT-installateur, dat de eindklant het product registreert via de Best Water Home-app, dat de drukregelaar correct wordt gebruikt en dat d.m.v. een onderhoudscontract voor het pack AQA Perla-C-waterontharder + D1-RED-drukregelaar in een jaarlijks onderhoud wordt voorzien, geldt er een garantie van 10 jaar op de werking.

Leuke spaaractie voor professionals

Registreer als installateur uw D1-drukregelaar de Pro Portal-website van BWT en ontvang 20 parels per aankoop.  

Wil je graag meer weten over de nieuwe BWT D1-RED drukregelaars. Vul het formulier in en BWT neemt vrijblijvend met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email