Koken is een traditionele manier om het gezin te verenigen. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een echt familiemoment. bulthaup zet die traditie centraal op Batibouw 2017 en toont warme keukens die het gezin samenbrengen in een huiselijke omgeving.

Gezinsbanden versterken

Na een drukke werkdag grijpen we graag naar een vorm van ontspanning. Koken is voor velen een belangrijke ontstresser. Sommigen zien het zelfs als een bron van meditatie. Het ritmische snijden van groenten en het roeren in de kookpot brengen je hoofd tot rust. Koken is ook een ideale manier om het gezin bijeen te krijgen. De uren die we daarna aan tafel spenderen, zijn van even groot belang. De eettafel vormt het centrale punt van de keuken waar we eten, ontspannen en communiceren; waar de gezinsbanden versterkt worden met andere woorden. Het is dan ook belangrijk dat de omgeving waarin je kookt en eet rust uitstraalt.

Huiselijkheid

Omdat koken en eten ware familiemomenten zijn, beleef je ze het best in een no-nonsensekeuken, zodat je je kunt focussen op wat echt telt. De keukens van bulthaup vormen het centrum van je woning en nodigen uit om samen te komen met het gezin. bulthaup toont op Batibouw dat koken een essentieel onderdeel van het gezinsleven is. Huiselijkheid in een warme omgeving staat centraal.

Warme kleuren

Op Batibouw ontdek je verschillende mogelijkheden voor de b3-keuken. De meubels zijn verkrijgbaar in warme kleuren als flint en zandbeige. Ook het donkere hout draagt bij tot een gemoedelijke sfeer. Door met die kleuren en materialen te werken, voelt de keuken als een leefruimte aan. Hierdoor wordt de kookplek een plaats waar we volop kunnen ontspannen met het gezin.

Net als vorig jaar toont bulthaup een compacte b3-keuken, maar dan aan een lagere prijs. De keukenfabrikant doorprikt zo het idee dat een verfijnde designkeuken alleen is weggelegd voor the lucky few. In deze keuken zal ook gekookt worden, op een heel huiselijke manier.

Kookatelier voor het gezin

Ook de b2 doet de grenzen vervagen tussen leefruimte en kookplaats. De keuken tovert de kookruimte om tot een plek met grote bewegingsvrijheid en een uniek ordeningsprincipe. De klassieke keuken werd ontdaan van onnodige elementen en gedestilleerd tot een helder ontwerp. Het resultaat ziet eruit als een uitgepuurd kookatelier. Een ideale omgeving om als gezin aan het koken te slaan.

bulthaup op Batibouw 2017 in Hal 11, stand 317