Living Now, super ergonomisch schakelmateriaal

BTicino won de prestigieuze internationale iF Design Award 2019 met de nieuwe Living Now collectie. Het Living Now-schakelmateriaal laat zich kenmerken door de vlakke en minimalistische look en “full touch” van de schakelaar. “Full touch” omdat de afdekplaat en de knoppen één geheel worden. De afdekplaat lijkt weg te vallen en de drukknop of schakelaar kan je overal op het oppervlak bedienen. Is de knop ingedrukt, dan keert hij automatisch terug naar zijn positie waardoor de schakelaar terug perfect uitgelijnd is. Dankzij de gepantenteerde “floating frame” passen de schakelaars en stopcontacten zich mooi aan de muur aan.

De Living Now-collectie is verkrijgbaar in drie basiskleuren voor de toetsen en de afdekplaten: wit, zandkleur en mat zwart. Voor de afwerkingen van de afdekplaten kan je kiezen uit 21 extra afwerkingen: goud tot koper, eik tot walnoot, ice en night. De materialen waaruit men kan kiezen is polymeer, hout en metaal. Als opdrachtgever en architect kan je zelf de schakelaars en stopcontacten samenstellen naar jouw smaak.

Living Now is verkrijgbaar in 3 technologieên:

  1. Traditioneel met gewoon schakelmateriaal
  2. Living Now with Netatmo is de geconnecteerde installatie zonder breekwerk of software. Een eenvoudig systeem om verlichting, rolluiken, scenario’s en verbruik te regelen.
  3. MyHOME_Up voor home automation is een bussysteem waardoor centraal beheer mogelijk wordt en het intelligent sturen van alle elektrische apparaten in huis.

Wil je graag meer weten over de Living Now-reeks van BTicino? Vul het formullier in en je ontvangt de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email