Dé pakketbrievenbus met integratie van videofonie

BTicino

De opkomst van het online shoppen heeft heel wat veranderd in het retail landschap en in het aan huis leveren van bestellingen. Maar ook voor de consument heeft dit veranderingen met zich meegebracht. Als je bouwt of verbouwt denk je ook na over de gepaste brievenbus. Een brievenbus die toelaat dat je ook pakketten aan huis kan ontvangen. Idealiter, zonder daarom aanwezig te zijn.

eSafe en BTicino bundelen knowhow

eSafe is fabrikant van residentiële pakketbrievenbussen voor zowel kleine als grote pakjes. eSafe biedt pakketbrievenbussen in acht verschillende groottes, vrijstaande of ingebouwde modellen, in de stijl die past bij je woning en in de RAL-kleur van je voordeur, ramen of poort.

Samen met BTicino werd er nagedacht om videofonie te integreren in de pakketbrievenbus. Extra ontwikkelingen waren niet nodig. De Sfera-buitenposten passen perfect in de eSafe pakketbrievenbussen, waardoor extra ontwikkelingen niet nodig waren. Door uitsparingen in het metaalwerk te voorzien kon de cameramodule discreet worden verwerkt in de pakketbrievenbus.

Be connected met je pakketbrievenbus

De geconnecteerde pakketbrievenbus laat de bewoner toe om het slot van de bus te openen of te sluiten. Ook vanop afstand met smartphone is de bus te openen en terug af te sluiten.

Eventueel kan de pakketbrievenbus uitgerust worden met een codeklavier. De bewoner kan dan een unieke code doorgeven aan de leverancier of de koerierdienst om het elektronisch slot te openen. Na levering kan deze unieke code niet meer gebruikt worden. Dient een pakketje opgehaald te worden bij de bewoner, dan kan er toegang verleend worden aan de koerierdienst. Dus jouw aanwezigheid is niet meer noodzakelijk, je kan heel makkelijk alles volgen via de smartphone.

Heeft u interesse in deze pakketbrievenbus met geïntegreerde videofonie? Vul het formulier in en eSafe neemt met u contact op.  

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email