Domotica en videofonie in één?

BTicino
BTicino
HOMETOUCHomeheatingV5

Met HOMETOUCH beheer en personaliseer je vanuit een applicatie op smartphone en tablet je ganse huis en de toegang tot je huis. Wat maakt de Hometouch nu zo uniek? Aan elke gebruiker van het toestel is gedacht. Van installateur tot eindgebruiker.

Het 7” touchscreen – HOMETOUCH genaamd – van BTicino volgt het ELIOT-programma van BTicino. Hierdoor worden apparaten aan elkaar geconnecteerd, zoals hier domotica en videofonie.

Installeren is kinderspel

De installateur bepaalt samen met de eindgebruiker of men kiest voor in- of opbouwmodel. Nadien verbindt hij het touchscreen met het MyHOME-Up bussysteem waaraan alle andere gewenste apparaten, schakelaars, server en modem of router verbonden zijn. HOMETOUCH synchroniseert automatisch met de MYHOMESERVER1. Nadien worden alle functies en scenario’s via de app automatisch herkent.

Zowel in de ééngezinswoning als in appartementsgebouwen kan HOMETOUCH worden toegepast. Het enige verschil met een toepassing in een appartementsgebouw is dat er een etageverdeler wordt aangesloten op de stijgleiding voor videofonie. Bij montage in appartementen is het verplicht om het touchscreen te voorzien van een extra voeding.

Geen software nodig

Na het aansluiten en configureren door de installateur is software niet meer nodig. Dankzij automatische synchronisatie via de MYHOMESERVER1 verloopt alles via het LAN netwerk of via WiFi.

De eindgebruiker beslist zelf wat hij of zij aansluit

Wens je verlichting, rolluiken, verwarming, muziek, airco… aan te sluiten? HOMETOUCH herkent alle MYHOME_UP domotica-functies zonder te configureren. Jij beslist wat er op je startscherm komt te staan. Daarbovenop zijn alle functies lokaal of op afstand te beheren via Smartphone (Android of iOS) dankzij de gratis app.

De mogelijkheden van HOMETOUCH gaan ver. Ben je bijvoorbeeld niet thuis, maar de poetsvrouw staat voor je deur en belt aan? Dankzij “Door Entry for HOMETOUCH” kan je op je smartphone de deur op afstand openen.  

Wil je meer weten over HOMETOUCH? De nieuwe brochure is nu uit. Vul het formulier in en BTicino stuurt je deze op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email