Muziek doorheen de geconnecteerde woning

BTicino
BTicino
BTicino

Eén systeem, meerdere gebruikers met elk hun muziekvoorkeur

Opstaan met jouw favoriete deuntje, klinkt als muziek in jouw oren? Maar jouw favoriet is misschien niet deze van je partner? Geen nood. Met het muziekdistributiesysteem NUVO® biedt BTicino iedere inwoner online muziek naar zijn eigen voorkeur aan. En BTicino denkt ook aan het plaatsingsgemak van de installateur.

Hoe werkt NUVO®?

Jouw toegang tot muziek, dat is NUVO®. Een oplossing op maat voor de eindgebruiker én voor de installateur. Er is keuze uit verschillende types players en luidsprekers. Het systeem wordt verbonden met het netwerk via wifi of via kabel, en is geschikt voor toepassing in de residentiële en de commerciële gebouwen.
Bedienen via smartphone of tablet is makkelijk, daar zorgt de gratis NUVO®-applicatie voor. Het systeem is compatibel met digitale muziekservices, internetradio’s of je eigen muziekbibliotheek in het netwerk. Jij kiest, NUVO® draait.

NUVO® bestaat uit:

  • Players – deze toestellen staan in voor de verschillende (online) bronnen in de woning. Ze zijn beschikbaar in modellen voor één of drie zones.
  • Luidsprekers – beschikbaar in drie kwaliteiten en vermogens. Afhankelijk van de toepassing en esthetische wensen kan gekozen worden voor in- of opbouw, ronde of rechthoekige uitvoeringen.
  • Applicatie en bedieningen – één applicatie volstaat om het systeem eenvoudig en intuïtief te sturen. De app is gratis te downloaden in de App store en Google Play. Naast de applicatie is het gemakkelijk om de muziek te laten spelen via een bediening van BTicino. Deze bedieningen zijn verkrijgbaar in de verschillende LivingLight-afwerkingen.

Koppeling met domotica MyHOME_Up

MyHOME_Up, het domoticasysteem van BTicino, is geïnstalleerd en gekoppeld aan het thuisnetwerk. De MyHOME_Up applicatie vindt probleemloos alle players die op het netwerk zijn geconfigureerd. Jij bent de bewoner van je huis en dus kies jij ervoor om de muziekdistributie te integreren in jouw scenario’s. Dat kan makkelijk. Voortaan luister je naar muziek op maat volgens jouw woonsituatie en wensen.

Connectivity by Eliot

NUVO® muziekdistributie kadert perfect binnen het Eliot-programma van BTicino (Electricity – Internet of Things). Dit programma staat in voor de ontwikkeling van toestellen en systemen, die geconnecteerd zijn met een cloudservice en die altijd lokaal of vanop afstand gebruikt of geraadpleegd kunnen worden.

Klinkt NUVO® als muziek in jouw oren? Vraag alvast de brochure aan via het formulier en kom meer te weten over dit muziekdistributiesysteem.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email