Comfortabel energiebesparen met Smarther thermostaat

De nieuwe thermostaat Smarther voor verwarming of koeling heeft een geïntegreerde WiFi verbinding. Het is juist die continue connectiviteit die maximaal comfort garandeert, ongeacht waar je bent. Daarbovenop maakt de achterliggende technologie de elegante thermostaat functioneel en gebruiksvriendelijk.

Geen complexiteit

Het volstaat de thermostaat aan te raken om de verwarming of koeling te activeren en de temperatuur aan te passen. Voor een slim verwarmingsbeheer kunnen programma’s op maat worden ingesteld in enkele eenvoudige stappen, gewoon met de app op de smartphone, thuis of op verplaatsing. Door het optimaal benutten van alle mogelijkheden, wordt het energieverbruik thuis aanzienlijk verminderd.

Smarther past in elke interieur

Een witte look met glaseffect, een discreet maar heldere display… Het witte licht, tegelijk decoratief en informatief, ondersteunt bij het gebruik van de functies. Het detail in metallic kleurt dan weer op wanneer de boost-functie gekozen wordt.

Het design van de Smarther-thermostaat werd trouwens bekroond met de prestigieuze IF Design Award 2017.

Verspil niet langer, activeer snel maar kort met de Boost-functie

Een exclusieve functie voor meer comfort! Ze activeert de verwarming of koeling voor een beperkte tijd, ongeacht het ingestelde profiel en de kamertemperatuur. Geen verspilling meer! De werkingstijd (30, 60 of 90 minuten) kan geselecteerd worden door het activeren van de boost-functie op de thermostaat zelf of vanop de smartphone. Een verticale strook  - rood voor verwarming en blauw voor koeling -  toont dat de functie actief is en geeft meteen de resterende tijd aan.

BTicino Thermal App met geo-locatiefunctie

De BTicino Thermal App stuurt de temperatuur lokaal of vanop afstand. Dankzij de geo-locatiefunctie van de app weet de thermostaat altijd waar je bent. Handig wanneer je een tijdje weg bent voor of na de geprogrammeerde periode. In zo’n geval stuurt de thermostaat immers automatisch de vraag of de verwarming of koeling gestopt dient te worden. Enkele dagen weg? Dan kan de thermostaat via de app manueel aangepast worden, onafhankelijk van de programmatie.

Verschillende gebruikers kunnen de thermostaat sturen door installatie van de app op meerdere smartphones. Dankzij de BTicino Cloud kunnen persoonlijke gegevens en functies in alle veiligheid worden beheerd. Met de app kunnen dus één of meerdere toestellen in verschillende zones binnenshuis bestuurd worden, maar ook alle toestellen die zich bijvoorbeeld in een buitenverblijf bevinden. Internetverbinding tijdelijk buiten werking? Smarther blijft werken volgens het ingestelde programma en de app blijft lokaal werken via het eigen WiFi-netwerk. De app kan gratis gedownload worden in de Google Play en Apple Store.

Helemaal in lijn met de “Internet of things”- filosofie

Smarther maakt deel uit van het BTicino Eliot-programma dat instaat voor de ontwikkeling van geconnecteerde producten en systemen (Internet of Things) en creëert zo een meerwaarde op vlak van functionaliteit, informatie en interactie.

Wilt u meer informatie ontvangen over Smarther, vul dan het formulier in en BTicino stuurt u de gloednieuwe brochure van Smarther.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email