Ben jij klaar voor videofonie via smartphone?

BTicino

Apparaten zijn meer en meer aangesloten op het internet. BTicino heeft dit helemaal begrepen en lanceert een nieuwe binnenpost Classe 300 X13E. Deze oplossing brengt enerzijds bestaande kennis van het vertrouwde BTicino-tweedraadssysteem samen met anderzijds de koppeling naar smartphones via wifi en het 3G/4G-netwerk.

In 3 stappen eenvoudig installeren

  1. In sé is er geen verandering op het gebied van installatie en configuratie voor de installateur: rechtstreekse aansluiting van de binnenpost op het tweedraadsinstallatie videofonie;
  2. De nieuwe rol van de eindgebruiker is dat hij/zij de app installeert op zijn smartphone waardoor hij/zij een tweede virtuele interne unit gebruikt;
  3. Via wifi connecteert de videofoon met het lokaal netwerk en de smartphone, als je thuis bent. Ben je niet thuis? Dan zorgt een cloudservice, via een router en het 3G/4G-netwerk voor verbinding van de Classe 300 X13E met de smartphone.

Door deze eenvoud in installatie en configuratie is deze oplossing geschikt voor renovatieprojecten voor zowel ééngezinswoningen als voor appartementsgebouwen.

Waar je ook bent, je blijft bereikbaar

Je bent niet thuis en er staat iemand aan de voordeur? Ongeacht waar je bent, wordt het signaal naar je doorgestuurd. De deur openen of gewoon je camerabeelden bekijken kan vanaf nu dus ook van op afstand. Ben je thuis, maar je zit in de tuin en hoort de deurbel anders niet? Met deze nieuwe oplossing laat je je bezoek niet meer aan de voordeur staan.

Opzetten is super gebruiksvriendelijk

Zowel voor de installateur als voor de eindgebruiker is geen IT-kennis nodig voor het opzetten van de nieuwe Classe 300 X13E. BTicino slaagt erin om deze nieuwe oplossing zo laagdrempelig mogelijk te houden. 

Vraag nu via bijgevoegd formulier de nieuwe brochure aan voor videofonie via smartphone.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email