Bewaken met optimale beeldkwaliteit dankzij CCTV van BTicino

BTicino

De laatste maanden heeft ons land heel wat meegemaakt. Optimale veiligheid is één van de thema’s waar menig opdrachtgever, technisch directeur, facility manager, aannemer of installateur extra oog voor heeft. Gaat het over het bewaken van parkeergarages, scholen, hotels, kleinhandelszaak,… het nieuwe BTicino camerabewakingssysteem kan elk project aan.

BTicino stelde in februari 2016 een nieuw assortiment AHD (Analogue High Definition) camera’s, recorders en kits voor CCTV voor. Een mooie aanvulling op het bestaand aanbod.

Het beste van twee werelden

Het voordeel van analoog is de makkelijke installatie en programmatie voor de installateur, nadeel is echter de mindere beeldkwaliteit en het beperkte aantal lijnen. IP daarentegen biedt een zeer hoge resolutie en dus een optimale beeldkwaliteit, maar vraagt de nodige gespecialiseerde kennis van de installateur.

Met het nieuwe assortiment opteert BTicino voor AHD-technologie, een tussenoplossing die de manier van bekabelen voor analoog combineert met de kwaliteit van IP. In eerste instantie gaat men voor een high definition aanbod van 720 pixels, om in een latere fase over te schakelen naar full HD met 1080 pixels.

Transparant gamma

Om de keuze voor de installateur eenvoudiger te maken, introduceert BTicino dome camera’s, compacte camera’s met vaste of varifocale lens en recorders van 4, 8 en 16 ingangen. Daarnaast worden nog twee basiskits aangeboden, bestaande uit een recorder (4 of 8 ingangen) en een 2 camera’s.

Een overzichtelijk en transparant gamma waarin de installateur steeds zijn gading vindt.

Veiligheid ook op afstand dankzij de app

Voor het intuïtief benaderen van de CCTV-recorders vanuit mobiele apparatuur, is er de gratis app: BTicino CCTV. 

Tijd om uw beveiliging onder loep te nemen? Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op met BTicino.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email