Cocomosaic tegels bieden je een verantwoordelijkere keuze inzake het decoreren van muren, vloeren en plafonds terwijl op hetzelfde moment een steentje wordt bijgedragen aan een groener milieu.

 

Cocomosaic is een uiterst hoogwaardig ecologisch en innoverend decoratief product geschikt voor een brede waaier aan interieurtoepassingen. Zo kunnen de tegeltjes op een zeer simpele manier op muren, plafonds en vloeren worden aangebracht. Bovendien is het product een groentje op de Belgische markt wat u toelaat een hoog niveau van originaliteit aan de dag te leggen bij de toepassing van deze tegeltjes.

 

 

Cocomosaic tegels is een product dat voor de volle 100 procent als natuurlijk kan worden aanzien. Ze worden vervaardigd uit kleine blokjes die verzaagd worden uit de schalen van kokosnoten, dewelke overvloedig terug te vinden zijn in verschillende delen van Indonesië. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de kokosschelp wordt als decorzijde aangewend, in verschillende kleuren en uitvoeringen.

 

Het resultaat is een naadloos geheel met een geheel eigen karakter en een unieke uitgesproken structuur.

 

 

 

De Cocomosaic tegels die, mits een minieme arbeidsinspanning snel geplaatst kunnen worden, dragen stante pede bij tot een hoge mate van warmte, authenticiteit, elegantie en tegelijkertijd stijl in de ruimte die u aan deze tegels onderwerpt. Naast de eigenheid die deze tegels bezitten zijn deze kenmerken zonder enige twijfel sterke troeven waar u, als interieurexpert, ongetwijfeld constant naar op zoek bent.

 

Kokosblokjes zijn licht, duurzaam, natuurlijk en vooral dus heel decoratief. Ze zijn makkelijk te plaatsen, makkelijk te integreren in diverse ontwerpen en geven uw interieur een exotische en zogenaamde ‘zen’-uitstraling.

 

Cocomosaic tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Reinig ze regelmatig met een doek of met de stofzuiger. Indien nodig kunnen de tegels afgewassen worden met een neutrale detergent die u laat oplossen in water.