Beurs: ARCHITECT@WORK 2019

Plaats: Kortrijk Xpo , Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk: Google Maps»
Tijdstip: 9-5-2019 › 10-5-2019
Organisator: Kortrijk Xpo
Website: http://www.architectatwork.be/
NOVITEITEN: Standhouders focussen op innovatieve producten, materialen, toepassingen en diensten, die worden voorgesteld aan een commissie van architecten, en interieurarchitecten. Deze commissie beoordeelt het innovatieve karakter van elk tentoongesteld product. Dé garantie voor een interessant bezoek !
TECHNISCHE EXPERTISE: Op elke stand zijn technische specialisten aanwezig om architecten, interieurarchitecten, ingenieurs en andere voorschrijvers alle nodig informatie te bezorgen over de tentoongestelde producten.
INFORMATIEF: ARCHITECT@WORK wil meer zijn dan een ontmoetingsplek voor de architectenbranche. Op ARCHITECT@WORK wordt volop aandacht besteed aan het uitwisselen van inhoudelijke kennis over noviteiten. Tijdens korte seminars komen actuele onderwerpen aan bod of deelt een collega-architect zijn / haar ervaring met de bezoekers.
EXCLUSIEF: Alleen architecten, interieurarchitecten, ingenieurs en andere voorschrijvers worden uitgenodigd via een op maat geschreven registratiesysteem.
BEKNOPT: Op slechts twee namiddagen tijd ontmoet u alle geďnteresseerde architecten, interieurarchitecten en andere voorschrijvers. Zij kunnen er kennismaken met tal van innovaties.
« Bekijk alle evenementen   Sla op in mijn agenda »

PER MAAND

Volg Bativox

Zoek bouwproduct

Doorzoek met één druk op de knop de websites van meer dan 1,000 Belgische bouwproducenten. Dé snelste weg naar het product dat u zoekt.

Upcoming events

BAU 2019

Messe München, München, Germany
Lees meer»


WORKSAFE 2019

Antwerp Expo, Hal 2 & 3 , Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Lees meer»


Bekijk alle evenementen »