Beurs: Renovatie 2014

Plaats: Brabanthallen,Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch, Nederland: Google Maps»
Tijdstip: 9-4-2014 › 11-4-2014
Organisator: VNU Exhibitions Europe BV
Website: http://www.renovatiebeurs.nl/
Renovatie is het enige nationale platform in Nederland voor duurzame vernieuwingen in de bouw. Hier vindt u alle innovatieve (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie -woningbouw en utiliteitsbouw- onder één dak. In een vol programma, worden alle aspecten van renoveren belicht. Van herbestemmen tot passief bouwen en van innovatieve bouwmaterialen tot het energielabel: het komt tijdens Renovatie allemaal aan bod.

DOELGROEP
De beurs is speciaal bedoeld voor woningcorporaties, VVE-Bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerende bouw. Met name voor woningcorporaties is het een platform waar zij antwoorden en oplossingen vinden voor de vraagstukken waar zij mee zitten. Ook geïnteresseerden die niet tot dit rijtje behoren zijn welkom.

THEMA'S
Onder de overkoepelende titel ‘Het gebruik centraal’, komen op Renovatie drie thema's aan de orde:
-Het nieuwe samenwerken: Collectief bouwmeesterschap: alle partijen in de keten werken samen aan een juist, goedkoop, duurzaam en zuinig eindresultaat.
-Bewoners aan de knoppen: De gebruikers hebben meer macht dan tien jaar geleden en willen meer betrokken worden bij de renovatie. Dit leidt tot individueel maatwerk.
-Levensduurdenken: Met aandacht voor de woningen van de toekomst: energieneutraal, duurzaam en gemaakt van biologisch afbreekbare materialen.


ACTIVITEITEN EN LEZINGEN
Aansluitend op deze thema's, wordt op Renovatie een uitgebreid inhoudelijk programma georganiseerd. Zoals het Orakel van Delphi, dat antwoord geeft op dilemma's uit de praktijk, en de Praktijkdag Passief Renoveren.
« Bekijk alle evenementen   Sla op in mijn agenda »

PER MAAND

Volg Bativox

Zoek bouwproduct

Doorzoek met één druk op de knop de websites van meer dan 1,000 Belgische bouwproducenten. Dé snelste weg naar het product dat u zoekt.

Upcoming events

Architect@Work Brussels 2020

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Lees meer»


MIPIM 2020

Palais des Festivals , 1 Boulevard de la Croisette, 06400 Cannes, France
Lees meer»


Bekijk alle evenementen »