Cursus: C3A-Revit Extensies Workshops

Plaats: C3A nv, Tramstraat 57, 9052 Gent-Zwijnaarde: Google Maps»
Tijdstip: 23-10-2013, 14u00–17u00
Organisator: C3A
Website: http://www.c3a.be/software/autodesk-revit/opleidingen/c3a-revit-extensies-workshops
De set C3A-Revit-Extensies wordt ieder jaar opgefrist en aangevuld waarbij we inspelen op nieuwe Revit-faciliteiten, steeds meer gebruikers-ervaring en vernieuwde inzichten. De bibliotheek “gelokaliseerde” bouwelementen wordt steeds uitgebreider, en in de recentste C3A-Revit-Template werden een reeks vernieuwingen doorgevoerd, maar … hoe brengt u dit over naar uw eigen template en werkmethodiek, of net omgekeerd ?

Bedoeling van deze workshop is deze set C3A-Extensies te presenteren, én het uitwisselen van gedachten met alle geïnteresseerde C3A-Userclubleden over de diverse voorinstellingen en werkmethodes , zodat we in de toekomst op de gepaste wijze deze C3A-Revit-Extensies kunnen bijsturen en verder aanvullen. Meteen een oproep naar vooral de meest geavanceerde C3A-Revit-users om deze wokshop mee te volgen, en vooraf enkele suggesties voor discussiepunten en voor verdere uitbreidingen via email in te sturen !

PROGRAMMA
http://www.c3a.be/software/autodesk-revit/opleidingen/c3a-revit-extensies-workshops

INSCHRIJVEN
http://www.c3a.be/user/login/389/139?destination=signup/389/139
« Bekijk alle evenementen   Sla op in mijn agenda »

PER MAAND

Volg Bativox

Zoek bouwproduct

Doorzoek met één druk op de knop de websites van meer dan 1,000 Belgische bouwproducenten. Dé snelste weg naar het product dat u zoekt.

Upcoming events

MATEXPO 2019

Kortrijk Xpo , Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België
Lees meer»


REALTY 2019

Albertstrand, Knokke
Lees meer»


Bekijk alle evenementen »