Loodvervangende aansluiting van dakranden

BMI Monier
BMI Monier

WAKAFLEX® is een milieuvriendelijk product ter vervanging van loden dakaansluitingen: opgaand metselwerk, kozijnen, schoorsteen, dakvenster, enz. WAKAFLEX® verzekert een perfecte waterdichtheid en langdurige weerbestendigheid zonder gebruik te maken van lood en het daarbij horende gereedschap.

 

Er zijn heel wat factoren die de kwaliteit van een dak bepalen. Een goede, duurzame dakaansluiting is daar één van. En die hoeft tegenwoordig al lang niet meer uit lood te bestaan. Met WAKAFLEX® biedt Monier u een waterdicht, milieu- en gebruiksvriendelijk alternatief waarmee u opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters perfect en vakkundig afwerkt.

 

 

Eigenschappen

 

 

Milieuvriendelijk

WAKAFLEX® is gemaakt van 100% recycleerbaar polyisobutyleen (PIB) en is onschadelijk voor het milieu én voor uw gezondheid. Zware metalen zoals lood daarentegen, zijn moeilijk uit het drinkwater te filteren.

 

4 Kleuren

WAKAFLEX® garandeert u tot in de puntjes verzorgd vakwerk. Het is verkrijgbaar in vier kleuren zodat u per pankleur een passende oplossing kunt aanbieden.

 

Licht van gewicht

WAKAFLEX® weegt vijf keer minder dan lood. Het is dus makkelijker te verplaatsen, veiliger te verwerken en een stuk beter voor de rug!

 

Vormvast  en weerbestendig

De metalen wapening loopt door tot aan de randen. Het materiaal blijft hierdoor strak aangesloten in alle richtingen en geeft wind en vocht geen kans tussen aansluiting en dakpannen te komen.

 

Perfecte hechting

De aansluitband hecht zich op alle plaatsen aan de ondergrond. Aan de randen zijn extra kleefstroken aangebracht om de verwerking bij natte ondergrond te vergemakkelijken. Eens de pannen droog, hecht WAKAFLEX® zich volledig op de pannen. Op plaatsen waar stroken elkaar overlappen zijn bovendien geen naden te zien.

 

Snelle verwerking

De verwerking gebeurt zonder speciaal gereedschap. Schaar en roller volstaan.

 

Vulkaniserend

Op plaatsen waar WAKAFLEX® overlappend wordt aangebracht, treedt vulkanisatie op. Hierdoor is de overlap perfect waterdicht. Verhittings-, las- of plakmiddelen zijn voltooid verleden tijd.

 

Technische gegevens

Materiaal

Hoogwaardig polyisobutyleen met zelfklevende hechtranden en wapening van buigzaam en spanningsvrij aluminium gaas. Het materiaal zelf is vulkaniserend, waardoor verhitting, las- en plakmiddelen overbodig zijn.

 

Lengte x breedte

Antraciet

Rood

Loodkleur

Bruin

5 m x 140 mm

x

x

 

x

5 m x 280 mm

x

x

x

x

5 m x 560 mm

x

x

x

x

10 m x 280 mm

x

x

 

x

 

20 jaar garantie

Met de 20 jaar garantie op de loodvervangende dakaansluiting WAKAFLEX pakt MONIER opnieuw met een garantie uit die in ongezien is in de dakensector.

 

Net zoals de andere garanties van MONIER, is de 20 jaar garantie op WAKAFLEX volstrekt gratis, staat hij op naam van de huiseigenaar en is hij dus overdraagbaar.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email