b-Quick, uniek all-in-one raamsysteem van blyweert aluminium

AluK

Bij het ontwerpen van het nieuwe raamsysteem is vooral rekening gehouden met het streven naar maximale tijdswinst in het productieproces, maar b-Quick heeft ook andere troeven zoals de extra lage Uf-waarden en het feit dat dit een ‘all-in-one systeem is.

 

Maak kennis met b-Quick:

 

 

 

Tijdswinst

b-Quick dient zich aan als een innovatief en tijdsbesparend raamsysteem, ideaal voor de raamconstructeur. Het systeem biedt interessante opportuniteiten op het vlak van montage, duurzaamheid en isolatienormen. Met dit nieuw ontwikkelde concept wordt tot bijna 50% tijdswinst gegenereerd voor de  raamconstructeur.

 

Dit filmpje vergelijkt de montagetijd van een traditioneel raam en deze met b-Quick:

 

 

 

Producent blyweert aluminium stelt bovendien dat b-Quick de voorloper is van een nieuwe generatie all-in-one profielen. Er hoeven immers geen extra isolatiedichtingen te worden geplaatst. De aanslagdichting en de buitenbeglazingsrubber zijn voorgemonteerd in de profielen. Extra pluspunt is dat er bij b-Quick geen middendichting hoeft te worden geplaatst.

 

Hyperisolerend

b-Quick is hyperisolerend en voldoet perfect aan de Europese normen. De ABS-isolatietechnologie zorgt voor extra lage Uf-waarden (vanaf 0,89 Wm²K) en is dus ideaal voor lage energie- en passiefwoningen. Ook aan het design werd veel aandacht besteed. b-Quick is vlak van binnen en van buiten en heeft een schaduwvoeg voor een nog slanker uitzicht en een vlak waterkapje. Het systeem leent zich uitstekend voor beslag met verdoken scharnieren.

 

Het profiel is uniek in de wereld, en bijgevolg ‘patent pending’. B-Quick stemt overeen met het prijsniveau van Triton HI en is bovendien onderhoudsvriendelijk en perfect recycleerbaar. Daarmee is opnieuw bewezen dat blyweert aluminium duidelijk de focus legt op duurzaamheid.

 

Technische gegevens

  • Bouwdiepte raam: 91 mm kader, 91 mm vleugel, 25 mm sponninghoogte
  • Beslag: 16 mm groef
  • Glasdikte: tot 75 mm
  • Thermische waarde: vanaf 8,89 W/m²K.
­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email