Of je huishouden nu groot of klein is, we hebben nooit genoeg ruimte om de voorraad kwijt te kunnen. Blum, specialist in meubelbeslag, lades, klapdeuren en opbergen, neemt dit vraagstuk onder de loep en toont op Batibouw verschillende oplossingen voor bergruimte in de (bij)keuken. Ontdek o.a. de Space Tower. Het ruimtewonder voor elk formaat keuken.

Een gewone voorraadkast kennen we allemaal. Schapjes vol producten met natuurlijk in de achterste uithoek dat ene blikje tomatenpuree waar je net naar op zoek was. Bij een grote schoonmaak diep je producten op die de houdbaarheidsdatum al tijden zijn gepasseerd, omdat ze in vergetelheid wegkwijnden achteraan het schap. Je kunt in de traditionele voorraadkast veel kwijt, maar er moet een manier zijn om makkelijker bij die producten te kunnen en overzicht te houden van wat je in huis hebt.

30 % meer opruimen?

Een veel gekozen oplossing is de apothekerskast. Een zware deur die je in zijn geheel uittrekt met daarachter een rek waar je de voorraad kunt opbergen. Inderdaad, je kunt nu goed zien wat je in huis hebt en achterin zal je niks verliezen. Wel voorin, want kleine producten en opengescheurde zakken pasta of rijst vallen door de open draadmanden naar beneden. Het grootste nadeel is vooral dat je met dit systeem erg veel ruimte verliest en 30 % minder kunt opbergen dan in een klassieke voorraadkast of in de oplossing van Blum.

… kies dan voor de Space Tower

Want wat is dan de oplossing? Blum presenteert op Batibouw 2016 de Space Tower. Maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast, optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. En met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht.

Krachtpatser

De Legrabox-lades van Blum hebben slanke wanden, waardoor de volledige breedte van de kast gebruikt kan worden en ook de volledige diepte. De wanden hebben bovendien een glazen inzet aan de voor- en zijkant, waardoor de inhoud van de la goed in beeld blijft. Geen potje of blikje hoeft meer verloren te gaan. De ladegeleiders kunnen tot 70 kilo dragen, dus ook zwaardere voorraad zoals flessen kunnen opgeborgen worden. De lade loopt dan nog steeds licht en kan nog altijd maximaal uitgetrokken worden om alles binnen handbereik te hebben.

Op maat gemaakt

Een groot gezin of hamster-neigingen? Extra brede lades leveren een paar decimeter extra opbergruimte op. Meer nog dan twee enkele kasten naast elkaar. De lades van de Space Tower zijn in veel verschillende afmetingen leverbaar, voor elk huishouden op maat. Ontdek zelf hoeveel je kunt opbergen in de Space Tower op de stand van Blum op Batibouw. Ook toont Blum opruimoplossingen voor de bijkeuken en de volledig greeploze keuken, voorzien van de laatste snufjes.

Kom dus zeker langs op Batibouw 2016 en breng Blum een bezoek in paleis 11, stand 112