Een strakke omheining die jouw privacy garandeert

HoriZen® Prime is een nieuwe afrastering binnen het gamma van Betafence waarmee je je omheining kan personaliseren. De aluminium paal laat toe dat de vulling tussen de palen kan worden gekozen volgens jouw smaak. 

Ofwel kies je voor de HoriZen® Prime Composiet paneelplaten of voor hout met een dikte van 20 mm. De HoriZen® Prime paneelplaten zitten in een set met alle bijhorende onderdelen om een paneel van 1800 mm afrasteringshoogte x 1780 mm breedte samen te stellen.

De HoriZen® Prime paneelplaten zijn verkrijgbaar in bruin of antraciet. Ze schuiven probleemloos in de palen en dankzij het tand en groef ontwerp passen de panelen netjes op elkaar.

Eigenschappen van HoriZen® Prime

Het materiaal zelf bestaat uit 98% gerecycleerde hoogwaardige composiet. Rotten of splinteren is dus niet mogelijk. De lange levensduur, het weinige onderhoud en de 10 jaar Betafence-garantie garanderen een mooie omheining voor het leven. De montage en installatie gebeurt zeer eenvoudig en makkelijk.

De paneelplaten zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar

De paneelplaten zijn afzonderlijk verkrijgbaar om uw omheininghoogte in stappen van 150 mm op te bouwen. Een aluminium boven- en onderprofiel, gecoat in antracietgrijs kleur RAL 7016 S geeft een verzorgde en elegante afwerking. U kan verder kiezen tussen moderne of klassieke paneelplaten om uw afrastering zo te personaliseren.

Ook beschikbaar met HoriZen® draaipoorten

HoriZen® Prime is verder ook compatibel met de enkele of dubbele HoriZen® draaipoorten. De toegangspoorten zijn in meerdere draairichtingen te verkrijgen: links, rechts, duwen, trekken. De poortvleugels bestaan uit 1 of 2 vleugels, 2 palen en het toebehoren. De composiet panelen schuiven vlot in de sleuven van het poortkader. Je kan de poortvleugel volledig geassembleerd verkrijgen met HoriZen® paneelplaten naar keuze (bruin of antraciet). Of je kan kiezen voor het poortvleugelkader zonder vulling. De poortpalen zijn uit gegalvaniseerd gecoat staal vervaardigd, voor een maximale stevigheid.

Wil je graag meer informatie omtrent HoriZen® Prime afrastering van Betafence? Vul het formulier in en Betafence bezorgt je de brochure.

 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email