Betafence in de bres voor de tuinaannemer

Er komt heel wat kijken bij tuinaanleg. Betafence zorgt er dan ook voor dat systemen makkelijk met verschillende omheiningsoplossingen compatibel zijn. Een grote troef dus voor de tuinaanlegger. Hiervan zijn de Bekafix palen een goed voorbeeld. Het zijn geprofileerde palen met een polyester bedekking op verzinkt met eigen bevestigingssysteem.

Gebruiksvriendelijke paal-paneel-paal systeem

Met slechts één type paal kunnen diverse paneelsystemen (Nylofor®, Bekafor®, Zenturo®) worden gemonteerd. De multitoepasbaarheid van de Bekafix-paal is voor elke tuinaannemer een sterke troef. De geprofileerde Bekafix-palen zijn dus perfect afgestemd op alle panelen voor medium beveiliging én ze zijn ideaal voor installatie in combinatie met betonplaten. Plaatsen in hoeken, plaatsen op hellingen … het is probleemloos mogelijk.

De gebruiksvriendelijke paal-paneel-paal installatie zal de tuinaanlegger zeker naar waarde weten te schatten. Het installatiefilmpje hierboven toont hoe makkelijk de plaatsing van Bekafix-palen wel is.

Geen voor-of achterkant

Een ander pluspunt van de Bekafix-paal is dat deze geen voor- of achterkant heeft. Beide zijden zijn even mooi. Een element dat daar zeker ook toe bijdraagt, is het haast onzichtbare bevestigingssysteem. En uiteraard is de Bekafix-paal uit voorraad leverbaar in het groen, zwart en antracietgrijs van de omheining. Goed nieuws voor de buren dus, want ook zij van hun kant genieten voortaan van de gestileerde esthetiek die eigen is aan alle Betafence-paneelomheiningen.

Wilt u graag meer informatie omtrent de Bekafix-paal, vraag dan zeker de flyer en de staalkaart aan via het aanvraagformulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email