De “pool ruimte”-sitebeveiliging in Ukkel met Betafence

Betafence
Betafence

De “pool ruimte” te Ukkel met een totale oppervlakte van 12 ha herbergt 3 wetenschappelijke instellingen, met name het Koninklijk Instituut voor Meteorologie, de Koninklijke Sterrenwacht van België en het Belgisch Instituut voor Ruimte Aëronomie.

 

Sinds de installatie van de eerste astronomische instrumenten tot de eerste Belg in de ruimte, is de geschiedenis van deze instellingen een aaneenschakeling van veranderingen. Hun bekendheid reikt tot ver buiten de landsgrenzen en ze ontvangen dagelijks dan ook tientallen bezoekers.

 

Toegangscontrole

 

Voor de toegangscontrole van de “pool ruimte” deed de Regie der Gebouwen, Directie Brussel, een beroep op Betafence-producten. Niet minder dan 17 poorten in diverse hoogtes (enkele en dubbele Robusta-draaipoorten en 2 gemotoriseerde Bekamatic-schuifpoorten) en maar liefst 2,3 km Securifor-afrasteringen (hoogtes 120 en 200 cm) verzekeren de beveiliging van de site.

 

De keuze voor Betafence drong zich op vanwege de duurzaamheid, veiligheid en esthetische aspecten van de systemen; argumenten die de poorten en omheiningen ondertussen dagelijks waarmaken.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email