Wist u dat natuursteen multifunctioneel gebruikt kan worden voor buitenafwerking? Naast de klassieke toepassingen zoals terrastegels, kasseien of plavuizen voor opritten, kan natuursteen ook ingezet worden voor tuinafwerking. Denk maar aan boordstenen om het terras perfect af te werken, zwembadboorden of een trap in natuursteen. Het aanbod buitenafwerking werd fors uitgebreid met standaardstukken, nieuwe boordstenen, waterline en zwembadboorden.

 

De standaardstukken zijn het meest multi-toepasbaar. Alle zijden van deze stukken werden afgewerkt, zo kan u ze gebruiken als traptrede, boordsteen, pallisade enz. Verkrijgbaar in courante materialen zoals Asian Blue, Twilight en Pepperino Dark in formaten: 100x20x5 cm, 100x30x5 cm en 100x35x15 cm.

 

De boordstenen hebben telkens 1 lange afgewerkte zijde en worden het meest toegepast om een perfecte afwerking te voorzien tussen terras en grasveld of andere tuinaccessoires.

 

Voor het uitwerken van een trap kan u kiezen voor de standaard treden en tegentreden. Op die manier kan u op budgetvriendelijke wijze een trap aanleggen in hetzelfde materiaal als de tegels.

 

Zwembadboorden worden aangeboden in verschillende types, formaten en afwerkingen. De zwembadboorden met een rechte neus passen perfect bij een moderne stijl. Voor een landelijke omgeving raden we de halfronde afwerking aan.

 

Op vraag van enkele klanten hebben we ook Waterline opgenomen in ons aanbod. Zo kan de afwatering op het terras perfect geïntegreerd worden in hetzelfde materiaal als de terrastegels. Momenteel beschikbaar in Twilight en Pepperino Dark. Het waterline verbindingsstuk en eindstuk hebben beide dezelfde afmeting: 100x15x15  cm.

 

Bekijk hier het volledig aanbod buitenafwerking van Beltrami.