De vraag naar natuursteenstrips is de laatste jaren sterk toegenomen. Natuursteenstrips bieden de ideale oplossing voor het bekleden van een accentmuur of om uw gevel een originele toets te geven. U kan kiezen voor ruwe strips zoals Stoneskin en Rockpanels of voor een vlakke afwerking, verzoet of natuurruw. Recent werd het aanbod uitgebreid met mozaïeken in natuursteen, Beltralinea Mosaics. We bieden 5 verschillende types mozaïeken in 8 natuurstenen. Kortom, Beltralinea biedt voor elk wat wils!

 

Natuursteenstrips

 

Het aanbod Beltralinea natuursteenstrips biedt een ruime keuze aan strips voor terras, oprit, gevel en wand. De natuursteenstrips zijn een perfecte aanvulling op de vloertegels in natuursteen. Bijna in elke natuursteen bieden wij ook strips aan zodat u creatieve combinaties kan maken. Denk maar aan een badkamervloer in Black slate, gecombineerd met strips aan de wand van de inloopdouche. Of als originele gevelbekleding? Ook voor de oprit kan u strips kiezen, wij raden dan een dikte aan van 3 cm.

 

Beltralinea Stoneskin


Beltralinea Stoneskin is een reeks ruwe natuursteenstrips die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden als wand- of gevelbekleding. Zoals de naam van de afwerking "stoneskin" het letterlijk aangeeft, wordt er met de 'huid van de natuursteen' een wandbekleding geproduceerd. De korst- of randplaten worden in fijne reepjes gesneden en verzameld in een plaket van formaat 60 x 15 cm. Dit zorgt ervoor dat de plaatsing heel wat sneller en eenvoudiger wordt en er geen 'voegen' zichtbaar zijn. De strips worden geplaatst door middel van dubbele verlijming met Beltraflex.

 

Het resultaat is een originele gevel! Ook in combinatie met hout of crepi (gevelpleister) geven deze strips een natuurlijke toets aan uw woning.

 

Stoneskin is verkrijgbaar in verschillende materialen en biedt een uitgebreid kleurenpallet, van beige tot donkergrijs: Ardesia Nera, Black Quartz, Bluestone, Everest Green, Oriental Basalt, Oyster, en Pepperino Dark.

 

Beltralinea Mosaics

De reeks mozaïeken in natuursteen, Beltralinea Mosaics, is een bonte verzameling van formaten, stijlen en kleuren. De meest populaire toepassing voor natuursteenmozaïeken is de badkamer: als douchewand, in de wellnessruimte of hammam

 

Beltralinea Mosaics wordt aangeboden in 8 natuurstenen, telkens in 5 verschillende types. De rechthoekige mozaïeken van  4x2 cm zijn te verkrijgen met rechte voegen en halfsteens. Een derde type is een onregelmatig type in formaat 2x2-5 cm. Type M2 en M4 zijn de nieuwkomers: vierkanten van 2.3x2.3 cm of van 4.9x4.9 cm

 

3D strips

 

Nieuw in het aanbod zijn de 3D strips. Een originele wandbekleding die met verschillende diktes een speels accent geeft aan uw muur.