BELISOL BELGIUM NV

BELISOL Ramen & Deuren werd in 1977 opgericht door Eugène Alen en Guy Lambin, met een eerste showroom in Brussel. Een pionierszaak, want een toonzaal was toen nog helemaal geen gangbaar gebruik. In 2013 telt de groep 83 showrooms (35 in België) en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. BELISOL is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat als kernwaarden inzet op service, kwaliteit en innovatie. De eigen productie, centrale ontwikkeling en sterk vertakt franchisenetwerk met eigen plaatsingdienst zijn daarbij sterke troeven. Elke dag zijn er meer dan 100 plaatsingploegen onderweg. BELISOL verbindt vanuit zijn eigen waarden zijn naam aan de sport als hoofdsponsor van de wielerploeg Lotto-Belisol, voor het derde jaar op rij in 2014.

Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 2 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.

Recente artikels: Belisol

Belisol Productinfo

BELISOL innoveert met nieuw aluminium profiel. HOLUX verenigt nieuwste technologieŽn en innovaties

Door Belisol / 05/05/14

Met het oog op de steeds strengere eisen voor bouwers en verbouwers, pakt Belgisch marktleider in ramen en deuren BELISOL uit met een aluminium nieuwkomer waarin alle jongste innovaties werden samengebald. Resultaat is een absolute uitblinker op het...

Pagina 1
VorigVolgend

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg: