Electrolux heeft een geheel nieuwe productlijn op de markt gebracht onder de naam “Electrolux Oxygen”. Deze lijn is uitgerust met uiterst innovatieve productkenmerken, ontworpen met de consument in gedachten, door Electrolux, ’s werelds grootste producent van stofzuigsystemen.

 

De motorunit van het Electrolux centrale stofzuigsysteem wordt ingebouwd in een ruimte zoals de kelder, garage of berging, hierdoor is stofzuigen voortaan vrijwel geruisloos. Doordat de stofzuiger een uitblaas naar buiten heeft of voorzien is van een HEPA filter, wordt al het (fijn)stof uit uw woning verwijderd en heeft u puur schone lucht in huis!  Dit is zeer hygiënisch en aan te raden voor mensen met bijvoorbeeld astma, allergieën etc. 

 

 

De unit is door middel van een buizensysteem verbonden met de verschillende vacuümaansluitingen die in het pand aanwezig zijn. De vacuümaansluitingen worden strategisch in het pand geplaatst, zodat u met de stofzuigerslang iedere hoek kunt bereiken. Een standaard huis wordt uitgerust met 3 à 5 vacuümaansluitingen en een stofzuigerslang van 9 of 10 meter.

 

Het Electrolux centraal stofzuigsysteem is in te bouwen in zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

 

Voordelen van het Electrolux Oxygen centrale stofzuigsysteem:

o     Geen beschadigingen meer aan meubelen, deuren, muren etc.

o     Geen stofzuigerzakken meer nodig

o     Sterkere zuigkracht

o     Lange levensduur doordat de motorunit een vaste opstelling heeft

o     Uniek zelfreinigend Gore-Tex filtersysteem (behoeft geen onderhoud)

o     Ingebouwde geluidsdemper

o     Optie tot HEPA filter, dus geen uitblaas naar buiten meer nodig

o     Slang & borstelset met aan/uit schakelaar of een toerenregelaar op het handvat

 

Via www.stofzuigers.com kunt u al onze productinformatie terugvinden en vraagt u snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte en leidingplan aan.

 

Met het Electrolux centrale stofzuigsysteem haalt u puur schone lucht in huis !