Ga gratis naar de BIS beurs 2021 dankzij Bativox Connect

gratis naar bis beurs

Dankzij de nieuwe Bativox Connect service kan je gratis naar de BIS beurs 2021. Van 2 tot en met 10 oktober 2021 kan je terecht in Flanders Expo voor de bisbeurs 2021, het bouw- en inspiratiesalon. Bij de meer dan 300 exposanten van deze bisbeurs editie kan je te rade gaan voor professioneel advies en creatieve ideeën voor jouw (ver)bouwproject.

Tijdens de weekdagen kan je op de bisbeurs terecht van 13u tot en met 18u30. In het weekend is de bisbeurs geopend van 10u tot en met 18u30. Op vrijdag 8 oktober is de beurs extra lang geopend van 13u tot en met 23u.

Wat is de Bativox Connect service?

Bativox Connect is een nieuwe dienst die bativox.be gratis aanbiedt aan particulieren die op zoek zijn naar vakmannen voor de realisatie van hun (ver)bouwproject. Als (ver)bouwer moet je enkel één webformulier invullen met gegevens van je project en vervolgens aangeven welk type vakmannen je wenst. Daarna verloopt alles volautomatisch en kunnen geïnteresseerde vaklui je contacteren.

Hoe win je gratis kaarten voor de BIS Beurs?

Iedereen die van 20 tot en met 30 september 2021 gebruik maakt van de Bativox Connect service via deze link, maakt kans op één van de vele duotickets voor gratis toegang tot de bisbeurs.

Gratis tickets BIS beurs 2021 »

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....