Van 6 tot en met 14 oktober 2018 is het weer zover! BIS beurs gaat van start op Flanders Expo in Gent. Dit jaar is het ook een speciaal jaar voor het bouw- en inspiratiesalon. Ze vieren hun dertigjarig bestaan.

Tijdens de BIS beurs is er een prijzenpot met 30 prijzen te winnen. Van regenwaterfilter tot gevelstenen, van koelkast tot videofoon… Doe zeker mee met de XL-bezoekerwedstrijd!

Daarom ga je naar de BIS beurs?

Er zijn drie belangrijke redenen waarom je zeker naar BIS dient te gaan als je bouwt of verbouwt:

  1. Vakmensen uit je buurt : je maakt kennis met dealers uit eigen streek waar je ook onmiddellijk een afspraak mee kan maken.
  2. Persoonlijk advies : je kan genieten van gratis advies gedurende 20 minuten. Energieconsulenten, financiële consulenten, architecten en interieurarchitecten, consulenten rond premies bij aannemingswerken, aardgas- of electriciteitswerken…
  3. Op één plek, zeven thema’s en de laatste trends : zeven hallen met thema’s als keuken, sanitair, woningbouw, interieur,… Dit jaar is er oog voor modulair bouwen en wonen. En de architectuurtentoonstelling legt dan weer de klemtoon op “herbestemming”.

De BIS beurs start op zaterdag 6 oktober 2018 tot en met zondag 14 oktober 2018 en is open elke weekdag van 13u00 tot 18u30. In de weekends kan je er terecht van 10u00 en 18u30 met gratis kinderopvang. Noteer ook de "Nacht van BIS" op vrijdag 12 oktober 2018 van 13u00 tot 23u00.