Win gratis tickets voor het grootste LEGO spektakel ter wereld

Van 18 t.e.m. 24 oktober 2018 komt het grootste LEGO® spektakel ter wereld naar de jaarbeurs in Utrecht. Je kan er 7 dagen lang  levensgrote LEGO bouwwerken bewonderen, meebouwen aan het langste LEGO treinspoor, Ninjago trucs oefenen, knutselen bij Friends, kennismaken met  alle nieuwe Lego Helden,…. Er kan gespeeld worden met miljoenen LEGO steentjes over een oppervlakte van 35,000 m².

Net als LEGO gelooft Wienerberger in eenvoudige en traditionele materialen waarmee je creatieve ideeën kan verwezenlijken. Daarom lanceert Wienerberger een wedstrijd waarmee je 3 duotickets kan winnen voor het grootste LEGO Spektakel ter wereld.

Deelnemen

Deelnemen is eenvoudig: vul bijgevoegd wedstrijdformulier in en je maakt kans op één van de duotickets. De wedstrijd sluit af op 10 oktober om 23u59. Op donderdag 11 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Het volledige wedstrijdreglement kan je hier raadplegen.  

Praktisch

Waar? Jaarbeurs Utrecht
Wanneer? 18 t.e.m. 24 oktober 2018, dagelijks van 10u tot 17u

Opgelet! deze beurs overlapt met de herfstvakantie in Nederland maar in Vlaanderen start de herfstvakantie pas op 27 oktober

­

Wedstrijdformulier


Welk van voorgaande dagen zal het meest de voorkeur genieten bij de deelnemers aan deze actie, wetend dat de herfstvakantie in België pas start op 27 oktober 2018.
Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email