Ben jij de slimste mens in de bouw?

Bativox
Bativox

De boog moet niet altijd gespannen staan, ook niet in de bouw. Daarom trakteert Bativox je op een ludieke quiz met 5 beeldvragen. Er wordt gezocht naar uitvoerders van verschillende projecten die recent in België gerealiseerd werden of nog op stapel staan.

Je test er niet alleen je kennis mee maar je maakt bovendien kans op een design powerbank zodat je ook onderweg je smartphone of tablet even kan bijtanken.

Belangrijk om te weten:

  •  Je mag zoveel keer deelnemen als je wenst: bij elke nieuwe deelname krijg je nieuwe vragen voorgeschoteld en enkel met je hoogste score ding je mee naar de prijs. De wedstrijd loopt tot 18/12/15.
  • De deelnemer met de hoogste score wint. In geval van ex aequo wint de deelnemer die met het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst het werkelijke aantal deelnames benadert.
  • Deelname duurt niet lang (reken op max. 5 minuten) én meteen na je deelname krijg je je score en de juiste antwoorden te zien.

Neem deel aan de quiz »

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....