Gentcement: architectuur en stedenbouw in Gent

Bativox
Bativox
Bativox

Voor wie op de hoogte wilt blijven van architectuur en stedenbouw in Gent is er sinds kort de site gentcement.be. Gentcement is een initiatief van twee architectuurfans Fréderic Louis en Lucas Selfslagh. Beiden schuimen al enkele jaren blogs, projectwebsites, gemeenteraadsverslagen af om op de hoogte te blijven van bouwprojecten in en rond Gent. Wat volgens hen ontbrak was een site met makkelijk toegankelijke en mooi gepresenteerde informatie over die bouwprojecten in en rond Gent.

Fréderic is recent afgestudeerd als architect, maakt geregeld fotoreportages en beheert de website. Lucas is beter bekend als de man achter Ghent Theft Auto, maar gaat daarnaast ook vaak op pad voor fotoreportages van Gentse bouwwerven.

Naast een website beschikt Gentcement ook over een Twitteraccount en een Facebookpagina zodat je geen enkel nieuwtje hoeft te missen!

 

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....