18 oktober: het is Zuiddag!

Bativox
Bativox
Bativox
Bativox
Bativox

Het is zover: vandaag is het Zuiddag. Enkele weken terug besloten we om voluit voor Zuiddag te gaan door de lancering van een marketingactie met als doel Zuiddag extra te ondersteunen. Het principe is eenvoudig: met een speciale Zuiddagactie gaven we onze klanten, de bouwproducenten dus, de gelegenheid om met een korting hun aanwezigheid op ons platform verder uit te breiden. De opbrengst van die Zuiddagactie gaat naar ... u raadt het al: Zuiddag!

9u30: Bativox office is ready

Als start-up ben je natuurlijk niet echt gewend om veel volk over de vloer te krijgen. Toch best zorgen dat het voor Roxane, onze junior redacteur voor één dag, en de Zuiddagploeg die straks  om 14u00 langskomt, duidelijk is waar ze moeten zijn:

10u00: het leven zoals het is: werken bij Bativox!

Even kennis maken met onze nieuwe werknemer: Roxane volgt het 6de jaar Latijn-Moderne Talen aan het  Mater Dei-Instituut te Sint-Pieters Woluwe. Een ideaal profiel voor onze junior redacteur!

Na een korte inleiding tot Bativox krijgt Roxane een overzicht van het dagprogramma. Ons softwareplatform vergt blijkbaar ook niet veel uitleg.  Binnen de kortste keren is Roxane bezig met de eindredactie en het toevoegen van artikels aan het Bativoxplatform!

12u30: hoog tijd om de innerlijke mens te versterken!

We hebben hier hard gewerkt: bijna alle artikels van bouwproducten werden toegevoegd! Tijd om de innerlijke mens te versterken. Een bedrijfscafetaria heeft Bativox natuurlijk niet maar vlakbij vind je wel de abdij van Vlierbeek, een voormalige Benedictijnenabdij. Benedictijnen vind je er al lang niet meer maar hun traditie van gastvrijheid wordt wel nog verdergezet door de uitbaters van taverne "In den Rozenkrans". Ooit was dit een studentencafé waar vanuit de zolderdakvenster speeches gehouden werden voor de studenten op het binnenplein. Ook Ernest Claes, zelf student in Leuven van 1906 tot 1910, sprak er zijn medestudenten toe. Wij gaan gewoon voor een lekkere snack! Smakelijk!

14u00: de ploeg van Zuiddag komt langs bij de Bativox

De Zuiddagmedewerkers Jolien en Hadwina stellen samen met de Venezolaanse jongeren Angelica, Jhondriana en Maricarmen hun goede doel voor in de Bativox home-office: Venezolaanse jongeren ontvluchten hun moeilijke situatie niet maar proberen ter plekke hun leefsituatie te verbeteren door via dialoog problemen op te lossen. Ongelofelijk moedig!  

 16u00: Zuiddag=unieke ervaring

Wat een fantastische ervaring was Zuiddag! We kunnen het anderen alleen maar aanraden! Als teken van onze waardering voor de inzet van deze jongeren hebben we nog een kleine verrassing in petto: suikerbonen om samen onze "doop" in dit eerste maatschappelijk project te vieren. Ook onze dank aan de vele bouwproducenten die van onze Zuiddagactie een succes maakten: Deceuninck, Vaillant, Harol, Foamglas, Recticel Insulation, Renson, Rockfon, ACO, Wienerberger en Sapa.

Tot slot een dikke pluim voor Roxane, onze junior redacteur voor één dag, die zich voortreffelijk van haar job gekweten heeft en onze dank aan Zuiddag voor de organisatie van deze fantastische dag!   

­

2-wekelijkse nieuwsbrief

Blijf online én gratis op de hoogte van de nieuwste bouwproducten, economisch nieuws uit de bouw, de actuele bouwwetgeving, premies, projecten,....