ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen die voldoen aan de hoge eisen van de eindgebruiker met betrekking tot veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. ASSA ABLOY is in alle belangrijke regio's vertegenwoordigd, zowel in ontwikkelde als in opkomende markten, met een leidende positie in grote delen van Europa, Noord-Amerika, als Australië. In de snel groeiende sector elektromechanische beveiliging heeft de ASSA ABLOY groep een leidende positie op gebieden als toegangscontrole, identificatie, automatische deuren en hotelbeveiliging.

Vanaf de oprichting in 1994 is de ASSA ABLOY groep gegroeid van een regionaal bedrijf met 4700 medewerkers tot een internationale groep bedrijven met een personeelsbestand van 32000 medewerkers en een omzet van USD 5,58 miljard. Als belangrijkste slotengroep ter wereld biedt ASSA ABLOY een completer productassortiment dan enig ander bedrijf op de markt.


Merken: ASSA ABLOY, Litto, eff eff, Yale, Vingcard - Elsafe, JPM, Vachette
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.