Een bijzonder geslaagde wending voor roterende deuren

ASSA ABLOY Entrance Systems
ASSA ABLOY Entrance Systems
ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems, een topleverancier van automatische toegangsoplossingen, kondigt de lancering aan van twee nieuwe, volledig glazen roterende deuren en van een verbeterd gamma van compacte roterende deuren.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft zijn gamma van roterende deuren nog verbeterd en uitgebreid met twee volledig glazen roterende deuren: de Besam RD3-300 met drie vleugels, en de Besam RD4-300 met vier vleugels. Het in de vloer ingebouwde besturingssysteem is vooringesteld voor een aansluiting op de eFunctionality van ASSA ABLOY Entrance Systems. De bediening en het onderhoud op afstand stellen dus geen enkel probleem.

Deze volledig glazen roterende deuren van topkwaliteit zijn voorzien van ingebouwde led-lampen die kunnen worden aangepast aan de vereisten van de klant. Ze zijn standaard uitgerust met een aantrekkelijke, bijzonder gebruiksvriendelijke touchscreen moduskeuzeschakelaar. Deze nieuwe moduskeuzeschakelaar met touchscreen wordt nu ook aangeboden als een optie voor alle andere producten in het volledige gamma van de compacte roterende deuren.

De Besam RD3-200 en Besam RD4-200 compacte roterende deuren zijn nu voorzien van een nieuwe bekleding met ononderbroken lijnen in de profielen die een zeer aantrekkelijke look opleveren.

Veiligheid van mensen en bescherming van goederen

Bij het ontwerpen van de roterende deuren van ASSA ABLOY Entrance Systems werd altijd bijzondere aandacht besteed aan de veiligheid van voetgangers. Er werden nu enkele hoogwaardige veiligheidsinrichtingen toegevoegd aan het gamma van de high-capacity en compacte roterende deuren.

Het gamma van de compacte roterende deuren bevat een pakket voor inbraakbeveiliging met weerstandsklasse 3 voor deuren met nachtsluiting. Dit pakket werd getest en goedgekeurd op basis van internationale normen zoals EN 1627.

Deuren met nachtsluiting zijn een optie voor de volledig glazen Besam RD3-300 en Besam RD4-300 deuren. Bij de veiligheidsinrichtingen is ook veiligheidsglas voorzien voor alle RD-300 deuren.

Gebouwd voor de toekomst

De compacte en de volledig glazen roterende deuren zijn beschikbaar in verschillende configuraties, diameters en hoogten. De roterende deuren van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn vervaardigd volgens een duurzame technologie. Er zijn milieuproductverklaringen beschikbaar.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email