Arval…Imagine and build your vision

Een uitgebreid aanbod aan Systemen en Oplossingen voor dak, gevel en vloer. Een symfonie van kleuren en materialen die inspireren tot creatieve architectuur.

 

Meer Creativiteit

Welkom in een wereld van sublieme staalvormgeving. Kies niet meer voor standaard, kies voor verbeeldingskracht. Arval maakt uw creatieve uitdagingen waar. Ontdek een ongekende symfonie van kleuren en materialen die tot de mooiste architectonische gevels leiden. Creëer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen met een brede selectie van uitstralingen, zoals: een matte uitstraling, Inoxtouch, Krystal... Arval bouwt samen met u aan de toekomst.

 

Meer techniek

Duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden, thermisch en akoestisch comfort en brandwering: het aanbod van Arval is aangepast aan uw verwachtingen en die van de gebruikers. De benaderingswijze van Arval is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gerecycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.

 

Meer betrokkenheid

Als internationale partner begeleidt Arval u met het ontwikkelen van een concept tot aan het bestekplan. Door de verregaande expertise en technische mogelijkheden van 's werelds grootste staalproducent ArcelorMittal, is Arval meer dan alleen een gesprekspartner. Arval helpt u niet alleen uw ideeën te ontwerpen, maar ook daadwerkelijk uit te voeren.


Merken: Arval
Overzicht van beschikbare informatie: 6 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 19 brochures, 0 CAD tekeningen, 2 certificaten, 1 handleiding, 0 instructievideos, 0 technische fiches.